282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5723
EURO35.0394
ALTIN2432.5

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Kapı Kapı Gezerek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Kapı Kapı Gezerek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Sağlık mahallesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kapı kapı gezerek kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı, çeşitli hediyeler takdim etti.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Sağlık mahallesinde kapı kapı gezerek kadınlar için özel gün olan 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı. 
Hayatımızın her anını daha özel kılarak güzelleştiren, karşılıksız sevgi, fedakarlık ve şefkat abidesi kadınlarımızın 8 Mat Dünya Kadınlar gününü en içten dileklerimle kutluyorum diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sağlıklı ve huzurlu bir toplumun temel taşları olan varlıklarıyla hayatın her alanında fedakarlığı ve üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesilleriyle geleceğimizin şekillendirilmesinde önemli rol oynamaktadır. Ergene Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi bu özel günlerinde de Kadınlarımızın İlçemizde yalnız olmadığını, Ergene Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek adına Sağlık mahallemizde kapı kapı gezerek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladık. Büyüklerimizin ellerini öperek hayır dualarını aldık. Küçüklere çikolata ve oyuncak hediye ettik. Bu güzel programda yanımızda yer alan CHP Ergene İlçe Başkanımız, Kadın Kolları Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız, Belediye Başkan Yardımcımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Belediye Personellerimize çok teşekkür ediyorum. Kadınların varlığının, haklarının ve değerlerinin hatırlanması için tek bir güne ihtiyaçları yok. Geleceğimiz için 1 gün değil, 365 gün emek veriyorlar. Onlara 1 gün değil, 365 gün teşekkür ve minnet borçluyuz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2. Çorlu Ulusal Fotoğraf Yarışması BaşladıÖnceki Haber

2. Çorlu Ulusal Fotoğraf Yarışması Başla...

Keşan’da bir evde uyuşturucu ele geçirildi; 1 gözaltıSonraki Haber

Keşan’da bir evde uyuşturucu ele geçiril...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar