282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.575
EURO34.9092
ALTIN2436.6

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sahada İzimiz Ergene’ye Sözümüz Var”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sahada İzimiz Ergene’ye Sözümüz Var”
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene İlçesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgiler aldı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Sahada izimiz Ergene’ye sözümüz var” diyerek Ergene ilçesini her mahallesinde hizmet ve projelerinin olduğunu belirtti.

Ergene Belediyesi 50 Yıllık Belediyelerin Çok Önünde

Yeni kurulan Ergene ilçesini sıfırdan inşa eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Sevgi Kenti Ergene İlçesini 50 yıllık belediyelerin çok çok önüne taşıdı. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürü Gökhan Akman ile birlikte önce ki gün Ergene’de devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgiler alan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sahada izimiz Ergene’ye sözümüz var” dedi.

Söz Verdiğimiz Tüm Projeleri Hayata Geçiriyoruz

Ergene halkına söz verdiği tüm projeleri hayata geçirdiğini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Ergenemizin en büyük sorunlarından biri olan alt yapı sorununu en aza indirdik. Gençlerimiz ve vatandaşlarımız için yeni sosyal donatı alanları oluşturduk, eğitimden sağlığa birçok alanda çalışmalarımız oldu, 8 yıllık kısa bir sürede Ergene ilçemize birçok sayısız kalıcı eser kazandırdık, kazandırmaya da devam ediyoruz” dedi.

Sosyal Belediyecilikte Öncü Belediyeyiz

Sosyal belediyecilik çalışmalarında öncü belediyelerden bir tanesiyiz diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Belediyesi ekmek fabrikamızda halkımıza en ucuz ve en kaliteli ekmeği üretiyoruz. Tekirdağ genelinde bizden daha ucuz ekmek üreten bir belediye yok, kısa bir süre sonra Velimeşe mahallemizde hizmete açacağımız olan yeni ekmek fabrikamızda ekmek üretim kapasitemizi daha da arttırıp ilçemizdeki ekmek satış noktalarımızın da sayısını çoğaltacağız” dedi.

Hizmette Kimse Ergene Belediyesi İle Yarışamaz

Tekirdağ genelinde iddia ediyoruz hizmette kimse Ergene Belediyesi ile yarışamaz diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “İlçemize yapmış olduğumuz hizmetlerimiz ile kimse bizle yarışamaz, söz verdiğimiz tüm projeleri hayata geçirdik geçirmeye de devam ediyoruz. Özellikle bu senenin ilk altı aylık dilimi içinde Ergenemizde hizmete açtığımız Ergene Belediyesi Atatürk Evi ve Müzesi, Ergene Belediyesi Göl Restaurant ve Yazlık Düğün Salonu, Seyit Onbaşı Meydan ve Kitap Kafe, Esenler mahallesi çok amaçlı kapalı düğün salonu, Vakıflar 19 Mayıs Gençlik Stadyumu ve Ulaş Mahallesi Ömer Şakar Parkımız ile büyük bir ivme kazandık. Eğitim konusunda da Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evimiz ile Tekirdağ genelinde yine ön plana çıkıyor” dedi.

 

Bölge Çiftçisine Örnek Olacak Projeleri İle Takdir Topluyor

Bölge çiftçisine örnek olacak uygulamaları da tarım arazilerinde ekmiş olduğu lavanta tarlası ve çilek bahçeleri ile gösteren Ergene Belediyesinin tarım arazileri Tekirdağ bölgesinin yanı sıra İstanbul’dan da birçok misafirini ağırlıyor. Ergene Belediyesinin tarım arazileri olan Lavanta tarlaları ve Çilek bahçelerini ziyaret eden misafirler bu güzel projeden dolayı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i ve Ergene Belediyesini takdirle karşılıyor.

Vatandaşlarımızla Birlikte Büyük Bir Aileyiz

Ergene ilçesinde ibadethanelerden, eğitim kurumları, sağlık ocaklarına kadar tüm kurumlara destek olduklarını da belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “İlçemizde ibadethaneler, okul ve sağlık ocaklarının ihtiyaçlarını giderme konusunda da Belediyemiz çalışmalarını sürdürmektedir. Oluşturmuş olduğumuz sağlık ambulansı ve sevgi aracımız ile ilçemizde ki hasta vatandaşlarımızı çevre ilçelerimizde bulunan hastanelere ücretsiz bir şekilde taşıyor, hastanede işlemlerinin bitmesinin ardından yine evlerine geri teslim ediyoruz. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın yanındayız yanında olmaya da devam edeceğiz. Sevgi kendi Ergenemizde vatandaşlarımız ile bizler büyük bir aileyiz” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
PROFESYONEL BASKETBOLCU ATUN’DAN TREDAŞ SPOR’A MORAL ZİYARETİÖnceki Haber

PROFESYONEL BASKETBOLCU ATUN’DAN TREDAŞ...

Mimar Sinan Caddesi’ne Süleymanpaşa Belediyesi dokunuşuSonraki Haber

Mimar Sinan Caddesi’ne Süleymanpaşa Bele...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar