282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel SMA Hastası Güney Bebek İçin Destek Çağrısında Bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel SMA Hastası Güney Bebek İçin Destek Çağrısında Bulundu
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip 1 hastası olan Güney bebek için Tekirdağ Valiliği izni ile başlatılan yardım kampanyasına destek çağrısında bulundu.

Ergene İlçesi Velimeşe mahallesinde ikamet eden SMA Tip 1 Hastası Güney bebeğin ailesi Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i Ulaş hizmet binasında ziyaret etti. Güney bebeğin ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Tekirdağ Valiliği tarafından başlatılan yardım kampanyasına gerek Ergene Belediyesi gerekse şahsi olarak destekte bulunacağını belirtti.
Güney Bebeğimize Umut Olalım
Evlatlarının yaşama tutunması için büyük bir mücadele veren ailesinin, Güney bebeğin tedavisi için kampanya başlattığını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Değerli Ergeneli hemşerilerim, sevgili Ergeneliler, Güney bebeğimiz SMA Tip hastası bebeklerimizden biri. Ailesi, annesi, babası ve hepimiz Güney bebeğin bir an önce tedavi olup, sağlığına kavuşması için mücadele ediyoruz. Ancak tedavisi yurt dışında yapılabiliyor. Fakat yurt dışı tedavi masrafları için gerekli tedavi ücretinin toplanması gerek. Bu bağlamda Güney bebeğimizin ailesinin başlatmış olduğu yardım kampanyasına hepinizin bağışlarını istiyoruz. Ekonomik durumunuz neye el veriyorsa, gönlünüzden ne geçiyorsa Güney bebeğimize hep birlikte umut olmalıyız. Bunun için destekleriniz, katkılarınız, yardım kampanyasına yapacağını her destek, her bağış Güney bebek için çok önemli. Biliyorum ki Ergene halkımız, o büyük yürekleriyle, yüce gönülleriyle Güney bebeğimizin yaşama tutunması için, tedavi olabilmesi için gereken bütün desteği sağlayacaklar. Hep beraber Güney bebeğimize, evladımıza hep birlikte nefes olacağız. O da yaşıtları gibi sağlıklı bir şekilde gülecek, oynayacak ve mutlu bir yaşamı olacak. Size güveniyoruz. Güney bebeğimizin ailesinin izinli bir şekilde açmış olduğu hesap numarasına lütfen bağışlarınızı yapınız. Banka bağışlarını yanında sms yoluyla da Güney bebeğimize destekte olabilirisiniz. Haydi Ergenem el ele verip Güney bebeğimize hep birlikte nefes olalım” dedi.
Güney bebek için başlatılan yardım kampanyasına Tekirdağ Valiliği izniyle açılan TR47 0001 0090 1039 4229 9050 01 Güney Elmacı adına Ziraat Bankası hesabına Türk lirası, TR20 0001 0090 1039 4229 9050 02 Dolar cinsinden ve TR90 0001 0090 1039 4229 9050 03 hesabına Euro cinsinden para yatırarak yardımda bulunabilirsiniz. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DEPREM SİMÜLASYON TIRI ÇERKEZKÖY’DEÖnceki Haber

DEPREM SİMÜLASYON TIRI ÇERKEZKÖY’DE

Ergene Velimeşspor: 1 - Kuşadasıspor: 3Sonraki Haber

Ergene Velimeşspor: 1 - Kuşadasıspor: 3

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar