282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5385
EURO34.9785
ALTIN2439.3

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’den Sağlık Çalışanlarına Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’den Sağlık Çalışanlarına Destek
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel koronavirüs salgınında olağanüstü çaba gösteren, gece gündüz demeden çalışan sağlık personeline destek olmak için harekete geçti. Bölge hastanelerde görev yapan sağlık çalışanlarına enerji vermesi ve bağışıklık sistemini güçlendirmesi adına Velimeşe’nin meşhur bozasından ikram etti.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel koranavisrüs salgınında olağanüstü çaba gösteren sağlık çalışanlarına destek olmak için harekete geçti. Bölgemizde faaliyet gösteren Çorlu Devlet Hastanesi, Çorlu Özel Vatan Hastanesi, Çorlu Özel Vega Hastanesi, Çorlu Özel Reyap Hastanesi, Çerkezköy İrmet Hastanesi ve Çerkezköy ile Çorlu Özel Optimed Hastanelerinde çalışan sağlık çalışanlarına enerji vermesi ve bağışıklık sistemlerinin güçlendirmeleri için toplamda yarım ton Velimeşe bozası ikramında bulundu. Sağlık çalışanlarına bozaları Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas kendi elleriyle teslim etti.

“Tüm Sağlık Çalışanlarına Fedakârlıkları İçin Minnettarız”

Tüm sağlık çalışanlarımıza fedakârlıkları için minnettarız diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Türkiye, koronavirüs salgınının önlenmesine karşı verdiği mücadeleyi sürdürüyor. Bu süreçte en fazla rol ise tartışmasız sağlık personeline düşüyor. 7/24 çalışan, hastalarla yakın temas halinde bulunan doktor, hemşire ve sağlık görevlileri ailelerine hastalık bulaştırmamak için evlerine gitmiyor. Herkes evde kalarak kendini korumaya alırken, onlar hayatlarını ortaya koyarak, canla başla çalışmaya devam ediyor. Bu zor süreçte büyük bir özveriyle çalışan, hayatlarına riske etmek pahasına insanlara yardım elini uzatan tüm sağlık çalışanlarına minnettarız. Kendilerine Velimeşe bozamızdan ikram ederek bir nebzede olsun onlara moral verip destekte bulunmak istedik” dedi.

Başkan Yüksel bu zor günleri kurallara uyarak hep birlikte atlatacağız diyerek, “Sevdiklerimizin ve kendi sağlığımız için maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymalıyız. Lütfen mecburi haller dışında evlerimizde kalalım, sosyal izolasyona uyma konusunda son derece hassas davranalım” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Vekili Salih TıknasVelimeşe Gölet Projesindeki Çalışmaları İncelediÖnceki Haber

Başkan Vekili Salih TıknasVelimeşe Gölet...

Kod Akademisi öğrencileri gururlandırdıSonraki Haber

Kod Akademisi öğrencileri gururlandırdı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar