282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5758
EURO35.0302
ALTIN2418.7

Ergene Belediyesi 5 Haziran Dünya Çevre Gününü Kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediyesi 5 Haziran Dünya Çevre Gününü Kutladı
Abone ol
Ergene Belediyesi tarafından Dünya Çevre günü Ergene İlçesi sınırlarında bulunan Kiraz dere mesire alanında düzenlenen etkinlik ile kutlanıldı. Etkinlik çerçevesinde mesire alanı içinde bulunan çöpler Belediye ekipleri tarafından toplanıldı.

5 Haziran Dünya Çevre günü sebebiyle Ergene Belediyesi Kiraz dere mesire alanında düzenlemiş olduğu etkinlik ile Dünya Çevre gününü kutladı. Piknik alanında ki etkinlikte Ergene Belediyesi Temizlik İşleri personeli yerlere atılmış olan çöpleri topladı. Kiraz dere mevkiinde ki program öncesinde Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Baydarlı, Ergene Belediye Meclis Üyesi Hasan Demirkol ve Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü naylon poşet kullanımını azaltmak için Velimeşe mahallesinde vatandaşlara bez torba dağıttı.

 

5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebeti ve düzenlenen program ile ilgili açıklama yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel bugünkü ve gelecek nesiller için çevreyi korumaya ve geliştirmeye yönelik büyük sorumluluğumuzun olduğu hususuna vurgu yaparak, “Bugünde doğal kaynakların özenli ve dikkatli bir şekilde kullanılması, geri dönüşümün ekonomiye katkısı, atıkların ayrı biriktirilmesi ile çevre bilincinin yaygınlaştırılması önemi vurgulanmaktadır. Hayat kalitemizin arttırılması temiz bir çevre ve doğal kaynaklarının dengeli kullanımı ile mümkündür. Gelecek nesillere daha temiz bir dünya, daha temiz bir Ergene bırakmak istiyoruz. Çevre bilincinin oluşturulması amacıyla her yıl Haziran ayının ilk haftası mahallelerimizde kapıdan kapıya bilinçlendirme çalışması yapmaktayız. İlçelerimizde ağaçlandırma çalışmaları her yıl aralıksız devam etmektedir. İlçe genelindeki okullarımızda Ambalaj Atıklarının Geri Dönüşüme kazandırılması ve Sıfır Atık hususunda öğrencilerimize bilgilendirme sunumları yapmaktayız. Çevre temizliğine önem veriyor ve halkımıza bu hizmeti kesintisiz olarak en kaliteli şekilde sunuyoruz” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
-TÜRK BAYRAKLI EN BÜYÜK KONTEYNIR GEMİSİ OLDUÖnceki Haber

-TÜRK BAYRAKLI EN BÜYÜK KONTEYNIR GEMİSİ...

Ekipler daha yeşil bir Süleymanpaşa için çalışıyorSonraki Haber

Ekipler daha yeşil bir Süleymanpaşa için...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar