282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3753
EURO35.0988
ALTIN2325.3

Ergene Belediyesi Atatürk Evi ve Müzesine Türkiye’nin Her Yerinden Ziyarete Geliyorlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediyesi Atatürk Evi ve Müzesine Türkiye’nin Her Yerinden Ziyarete Geliyorlar
Abone ol
Ergene Belediyesi tarafından Ergene ilçesine kazandırılan sayısız kalıcı eserlerden biri olan Ergene Belediyesi Atatürk Evi ve Müzesine Türkiye’nin her yerinden ziyaretçi geliyor.

Ergene Belediyesi tarafından kısa bir süre önce İlçeye kazandırılan Ergene Belediyesi Atatürk Evi ve Müzesi ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor. Bayram dolayısıyla Ankara’dan Ergene’ye akraba ziyaretine gelen aile ilk olarak Ergene Belediyesi Atatürk Evi ve Müzesini ziyaret etti. Ergene’de bulunan akrabaları tarafından Ankara’da adını duydukları bu büyük projeyi Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile gezme fırsatı yakaladıklarını söyleyen Ankara’lı aile bu büyük eseri gezerken oldukça fazla etkilendiklerini, içinde binlerce tarihi eserin bulunduğu bu büyük projenin Türkiye’de örnek gösterilecek bir proje olduğunu belirttiler.

Ergene Belediyesi Atatürk Evi ve Müzesinin önünde Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekilen aile bu güzel eserin ilçeye kazandırılmasından dolayı Ergene Belediye Başkanını tebrik etti.

Türkiye’deki Atatürk Evlerinden çok daha farklı ve çok daha özel bir projeyi Ergene’ye kazandırmaktan ve bu büyük projeye Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçilerin gelmesinden dolayı, gurur ve mutluluk duyduğunu belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene halkımıza söz verdiğimiz bu güzel projemiz Ülkemizin kurtarıcısı ve kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün Selanik’te doğduğu evin birebir aynısıdır. Açıldığı günden bu yana vatandaşlarımızın akınına uğrayan Ergene Belediyesi Atatürk Evi ve Müzemize Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçide geliyor. Bugün de Ankara’lı ailemiz ile birlikte ilçemize kazandırdığımız bu kalıcı eserimizi kendilerine gezdirdim. Pazartesi günleri kapalı olan Atatürk Evi ve Müzemizi diğer günlerde vatandaşlarımız ziyaret edebilir. Ergene halkımız olduğu gibi tüm Türkiye’deki vatandaşlarımızı projemize ziyaret etmeye bekliyorum” dedi.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Asker Eğlencelerine KatıldıÖnceki Haber

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ask...

Başkan Rasim Yüksel Kaymakamlıkta Düzenlenen Bayramlaşma Programına KatıldıSonraki Haber

Başkan Rasim Yüksel Kaymakamlıkta Düzenl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar