282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3141
EURO35.0795
ALTIN2279.2

Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evi Öğrencileri Yıl Sonu Gösterileri ve Mezuniyet Törenlerini Gerçekleştirdiler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evi Öğrencileri Yıl Sonu Gösterileri ve Mezuniyet Törenlerini Gerçekleştirdiler
Abone ol
Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evinde ki öğrenciler Ergene Belediyesi Kültür Merkezinde yılsonu gösterilerini sunarak mezuniyet töreni düzenlediler. Küçüklerin gösterileri izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Ergene Belediyesinin ilçede yapmış olduğu en büyük eğitim yatırımlarından biri olan Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evi 2021-2022 eğitim öğretim yılını tamamladı. Oyun evinde bulunan küçükler Ergene Belediyesi Kültür Merkezi tiyatro salonunda sınıf öğretmenleri ile birlikte hazırlamış oldukları yılsonu gösterilerini sergilerken mezun olan öğrenciler içinde mezuniyet töreni düzenlendi.

36-66 aylık doğumlu çocukların eğitim gördüğü Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evinde 5 sınıfta toplamda 65 öğrenci bu sene 2021-2022 yılı eğitim öğretim yılını tamamlarken, 75 öğrenci de mezuniyet sevinci yaşadı.Ergene Belediyesi Kültür Merkezi tiyatro salonunda küçüklerin hazırlamış olduğu gösteriler izleyiciler tarafından ayakta alkışlanırken, veliler çocuklarının gösterilerini izlerken zaman zaman mutluluk gözyaşı da döktüler.

Mezun olan öğrenciler için düzenlenen diploma töreninde küçüklere diplomalarını Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Baydarlı, Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Hüseyin Doğru ve Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Enbiya Ulutaş takdim etti.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evimizde en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Beren Bebeğimizin adını yaşattığımız Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evimizde alanında uzman öğretmenler ile öğrencilerimize İngilizce, beden eğitimi, doğa eğitimi, montessori eğitimi, görsel sanatlar, müzik eğitimi veriliyor. 500 metre kare zemin oturumuna sahip toplamda 900 metre kare kapalı ve 750 metre kare açık alana sahip olan oyun evinde 5 oyun odası, 2 uyku odası, 2 etkinlik atölyesi ile sosyal alanlar, drama atölyesi ve yemekhane yer alıyor. Çocuklarımıza sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı da veriliyor. 36-66 aylık yaş grubu çocuklarımızın eğitimlerine katkı sağlamak sağlıklı bireylerin yetişmesine yardımcı olmak ve kadınlarımızın istihdam oranının arttırılması hedeflenen Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun evimizde ki çocuklarımıza en iyi şekilde hizmet veriyoruz. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evimizden mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyor yeni eğitim hayatlarında kendilerine başarılar diliyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇERKEZKÖY'DE DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLANDIÖnceki Haber

ÇERKEZKÖY'DE DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLANDI

Zabıtamızdan Kaldırım İşgalleri ile İlgili DenetimSonraki Haber

Zabıtamızdan Kaldırım İşgalleri ile İlgi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar