282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5866
EURO34.8097
ALTIN2512.4

Ergene Belediyesi Ergeneye Toz Kondurmuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediyesi Ergeneye Toz Kondurmuyor
Abone ol
Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde temizlik çalışmalarına 7/24 aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Halk ve çevre sağlığına büyük önem veren Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri İlçe genelinde her gün belirlenen plan dahilinde temizlik çalışmalarını yürütüyor. Ergene’nin her mahallesinde düzenli olarak çöp toplama ve temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler hafta içinde de Ergene’de kurulan semt pazarlarında akşam pazar tezgâhlarının toplanmasından sonra temizlik araçları ve personeller ile birlikte pazar bölgelerinde genel temizlik yapıyor. Pazar yerlerinde ivedilikle yapılan temizlik çalışmaları ile Ergene yeni güne temiz bir şekilde hazırlanıyor.

Gelecek nesillere yaşanılabilir bir Ergene bırakmak için gece gündüz, yaz kış demden, mesai kavramı gözetmeksizin çalışan Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler özellikle pandemi döneminde vites arttırarak çalışmalarına devam etti.

Ergenenin çehresini güzelleştiriyor, vatandaşlarımızın yaşam alanlarını temiz ve bakımlı olmasına özen gösteriyoruz diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergenemizde ana caddeler ve sokak aralarında bulunan çöp konteynırlarının içi Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından düzenli olarak boşaltılmakta, İlçe genelinde kurulan semt pazarlarında özellikle yiyecek atıkları kısa sürede koku oluşturmakta bu yüzden pazar bölgelerimiz gece temizlik ekiplerimiz ile deterjanlı su ile yıkanmakta. Park, bahçe, kaldırımlar ve refüjlerde çim biçme ile yabani otların temizlikleri de yapılırken, Mahallelerde bulunan temizlik ekiplerimiz her gün çöpleri düzenli olarak toplamaktadır. İlçemizde sokak ve caddelerin temizliği konusunda hassasiyet gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın toplu kullanım alanlarına özen göstererek temizlik çalışmalarımızı itinayla sürdürmekteyiz dedi.

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti Edirne İl Başkanı İba, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi’nde divan üyeliğine seçildiÖnceki Haber

AK Parti Edirne İl Başkanı İba, AK Parti...

Çorlu'da Metruk Yapıların Yıkım İşlemleri SürüyorSonraki Haber

Çorlu'da Metruk Yapıların Yıkım İşlemler...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar