282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Ergene Belediyesi Gölet Kafeden Yep Yeni Bir Yenlik Daha

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediyesi Gölet Kafeden Yep Yeni Bir Yenlik Daha
Abone ol
Ergene İlçesi Velimeşe mahallesinin küçük bir cazibe merkezi haline gelen Ergene Belediyesi Gölet Kafede yep yeni bir hizmet daha başlıyor. Velimeşe’nin eşsiz doğasıyla iç içe olan Gölet Kafede vatandaşlara mantı ve sabah kahvaltısının yanında pişi servisi verilmeye başlandı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in Ergene’ye kazandırmış olduğu sayısız eserlerden biri olan Ergene Belediyesi Gölet Kafede kış döneminin gelmesiyle birlikte Ergene’nin coğrafi işaret almış olan meşhur Velimeşe bozası, sıcak çikolata ve salep servisi verilmeye başlanmışken şimdi de yep yeni bir hizmet daha verilmeye başlandı.

Geniş bir ürün yelpazesi bulunan Ergene Belediyesi Gölet Kafede artık vatandaşlar için mantı ve sabah kahvaltısının yanında pişi servisi de verilmeye başlandı. Açılmış olduğu ilk günden itibaren vatandaşların uğrak adresi olan Gölet Kafede eşsiz bir doğa manzarasıyla birlikte kahvaltı yapan vatandaşlara artık kahvaltı servisinin içinde pişi servisi de yapılacak. Ergene halkına en iyi hizmeti vermek için her geçen gün ürünlerinin yanına yeni ürünler ekleyen Gölet Kafe pişi servisinin yanı sıra ayrıca artık mantı servisi de verecek.

Gölet kafeye gelen misafirlerinin damak tadına en iyi şekilde cevap veren Ergene Belediyesi Gölet Kafe vatandaşların takdiriyle karşılanıyor. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Gölet kafemize gelen konuklarımızın buradan almış olduğu hizmet sonrası memnuniyet ile ayrılmaları için onlara en iyi hizmeti veriyoruz. Yüzlerindeki mutluluğu görmek bizi son derece memnun ediyor” dedi.

Boza, salep ve sıcak çikolatanın ardından pişi ve mantı servisiyle ürünlerimize yenilerini ekledik diyen Başkan Yüksel,            “Gölet Kafemizde birçok damak tadına hitap ediyoruz. İnsanlara burada bir çok farklı ürün servisinde bulunuyoruz. Hizmete başladığımız ilk yılımızda binlerce misafirimizi burada konuk ettik. Tekirdağ’ın bir çok farklı ilçesinden vatandaşlar Gölet Kafemize akın akın geliyor. Bu güzel hizmette emeği bulunan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Pişi ve mantı servisimizin ardından önümüzdeki haftalarda daha da yeni ürünlerimizi servis etmeye başlayacağız” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milletvekilinden Ergene Velimeşespor’a Stadyum MüjdesiÖnceki Haber

Milletvekilinden Ergene Velimeşespor’a S...

MHP’NİN ‘’ HEDEF 2023 İL İL ANADOLU ‘’ HEYETİ TEKİRDAĞ VE ÇANAKKALEDESonraki Haber

MHP’NİN ‘’ HEDEF 2023 İL İL ANADOLU ‘’ H...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar