282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

Ergene Belediyesi Kaliteli ve Ucuz Ekmek Hizmetine Devam Ediyor.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediyesi Kaliteli ve Ucuz Ekmek Hizmetine Devam Ediyor.
Abone ol
Tekirdağ genelinde ekmeğe gelen 1 TL’lik zam ile ekmek fiyatı 4,5 TL olurken gelen zamları fiyatlarına yansıtmayan Ergene Belediyesi kendi ekmek fırınında ürettiği ekmekleri 2,5 TL’den halka satıyor.

Artan maliyetlere rağmen vatandaşına en ucuz ve en kaliteli ekmeği yeme imkanı sağlayan Ergene Belediyesinin Ergene ilçesinde bulunan halk ekmek büfelerine de vatandaşlar son derece fazla ilgi gösteriyor. Satın almış oldukları ekmeklerden çok memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, “Hem ucuz hem de lezzetiyle Ergene Belediyesinin üretmiş olduğu ekmeklerden çok memnunuz. Tekirdağ genelinde ekmeğe 1 TL zam yapılıp fiyatı 4,5 TL olurken bizler Ergene Belediyesi Halk Ekmek büfelerinden 2,5 TL’ye ekmek satın alıyoruz. Bu güzel hizmetinden dolayı başta Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel olmak üzere Ergene Belediyesi ekmek fırınında çalışan tüm personele teşekkür ediyoruz” dediler.

Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerini sergiliyoruz diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Belediyesi yapmış olduğu her hizmetiyle diğer belediyelere örnek olmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce Tekirdağ genelinde ekmeğe 1 TL zam yapılıp 230 gr ekmeğin fiyatı 4,5 TL oldu. Artan maliyetlere rağmen Ergene Belediyesi olarak bizler ekmeği 2,5 TL’den halkımıza sunuyoruz. Sağlıklı, kaliteli ve en uygun ücretle halkın temel gıda kaynağı olan ekmek ihtiyacını karşılamak için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Velimeşe mahallemizde bulunan ekmek fırınımızda ortalama 5 bin civarında ekmek üretimi yaparak belediyemizin halk ekmek satış noktalarımızdan vatandaşlarımıza satışını yapıyoruz. Tekirdağ’ın en kaliteli, en ucuz ve en lezzetli ekmeğini yeni açacağımız olan Ergene Belediyesi Halk Ekmek Fabrikamızda da üretmeye devam edeceğiz. Her şey Ergene halkımız için” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TÜM TÜRKİYE ŞARKÖY’Ü KONUŞUYOR !Önceki Haber

TÜM TÜRKİYE ŞARKÖY’Ü KONUŞUYOR !

Ergene Belediyesinin Çilek Tarlalarına Yoğun İlgi Gösteriliyor.Sonraki Haber

Ergene Belediyesinin Çilek Tarlalarına Y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar