282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Ergene Belediyesi Maske, Eldiven ve Dezenfektan Dağıtmaya Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediyesi Maske, Eldiven ve Dezenfektan Dağıtmaya Devam Ediyor
Abone ol
Ergene’de Korona Virüsüne karşı vatandaşların sağlığını önemseyen Ergene Belediyesi hafta sonu Pınarbaşı ve Sağlık Mahallesinde kurulan semt pazarlarında vatandaşlara ve pazarcı esnafına maske, eldiven ve dezenfektan dağıttı.

Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen korona virüsüne karşı Ergene’de önlemler alınmaya devam ederken Ergene Belediyesi önceki günlerde Yeşiltepe ve Velimeşe Mahallelerinde kurulan semt pazarlarında olduğu gibi geçtiğimiz hafta sonu da Pınarbaşı ve Sağlık Mahallesinde kurulan semt pazarlarında vatandaşlara maske, eldiven, dezenfektan ve virüse karşı alınacak tedbirler konusunda bilgi broşürlerinden dağıttı. Sağlık Mahallesinde gerçekleşen dağıtıma Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’de katıldı. Başkan Yüksel pazarcı esnafının maskesiz ve eldivensiz satış yapmamaları konusunda uyarılarda bulunurken vatandaşlara da maske, eldiven ve dezenfektan dağıttı.

Başkan Yüksel, “Ergene Belediyesi olarak İlçemizde önlemlerimizi almaya devam ediyoruz, camilerde, parklarda, okullarda, otobüs duraklarında, çöp konteynerlerımız ile cadde ve sokaklarımızda ekiplerimizin dezenfektan çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Korona virüsü ile mücadelede vatandaşlarımızın Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan kurallara ve kişisel hijyene dikkat etmesi gerekir. Bizlerde vatandaşlarımızın sağlığını önemseyerek bu dönemde en çok ihtiyaç duyulan maske, eldiven ve dezenfektan dağıtarak virüse karşı tedbir almaları gerektiğini belirterek kendilerini bilinçlendiriyoruz” dedi.

Yapılan uygulamadan oldukça memnun olduklarını belirten vatandaşlar Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teşekkürlerini ileterek Ergene’de virüse karşı alınan tedbirleri takdir ettiklerini belirttiler.

Başkan Yüksel Ergene’de diğer mahallelerde de önümüzde ki günlerde vatandaşlara maske, eldiven ve dezenfektan dağıtacaklarını da belirtti.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ'da çeşitli suçlardan aranan 5 kişi yakalandıÖnceki Haber

Tekirdağ'da çeşitli suçlardan aranan 5 k...

Başkan Yüksel Sağlık Çalışanlarına Alkışlarıyla Teşekkür EttiSonraki Haber

Başkan Yüksel Sağlık Çalışanlarına Alkış...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar