282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5437
EURO34.9323
ALTIN2433.0

Ergene Belediyesi personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediyesi personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi
Abone ol
Ergene Belediyesi 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu çerçevesinde yönetmelikte belirtilen konular dahilinde EBSAN A.Ş. bünyesinde çalışan tüm personele Temel İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi veriyor.

Ergene Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün hizmet içi eğitim projeleri kapsamında verilen 'Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi' EBSAN A.Ş. bünyesinde görev yapan 285 personeli kapsıyor.

İş kazalarının azaltılması ve ortadan kaldırılması, çalışanların bilgilendirilmesi, işyerinde sağlıklı ve güvenli bir ortamın temin edilmesi amaçlanan eğitimlerde sunumu Ergene Belediyesi B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Suzan Süleymanoğlu gerçekleştiriyor.

Personelinin kişisel gelişimine eğitimine yapılan yatırım ile vatandaşa verilen hizmetin kalitesinin de artacağını kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Personelimizin kişisel gelişimine yatırım yaparak çeşitli konularda eğitim veriyoruz. Bu eğitimlerin başında da iş güvenliği eğitimleri geliyor. Dünya geneline bakıldığında her 3 dakikada bir iş kazası meydana geldiği, her 4 saatte bir de bir kişini iş kazası nedeniyle hayatını kaybettiği bilimsel verilerle ortaya konuluyor. Sadece bu nedenle her bir personelin iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi alması bile oldukça büyük önem arz ediyor.

Ergene Belediyesi Marmaracık Hizmet binasında yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Salonu’nda düzenlenen eğitimde Ergene Belediyesi İş Güvenliği Uzmanı Suzan Süleymanoğlu tarafından belediye çalışanlarına iş kazalarını önlemek amacıyla alınacak tedbirler, hangi durumların iş kazası kapsamına girdiği ve çalışanların sosyal hakları, iş sağlığı ve güvenliği, işçi ve işverenin yasal hak ve sorumlulukları, acil durumlarda yapılması gerekenler, yangın güvenliği, iş güvenliği ekipmanlarının tanıtılması kaza, yaralanma, hastalıktan korunma prensipleri ve korunma tekniklerinin uygulanması, temel İlkyardım uygulamaları gibi konularda eğitim verilerek bilgilendirmede bulunuldu. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edirne’de ’Yılbaşı Alışveriş Festivali’ başladıÖnceki Haber

Edirne’de ’Yılbaşı Alışveriş Festivali’...

Montajını yaptığı asansörün boşluğuna düşüp öldüSonraki Haber

Montajını yaptığı asansörün boşluğuna dü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar