282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3751
EURO35.0483
ALTIN2325.7

Ergene Belediyesi Vatandaşların En Mutlu Günleri İçinde Görev Başında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediyesi Vatandaşların En Mutlu Günleri İçinde Görev Başında
Abone ol
Ergene’de halkına daha temiz ve düzenli alanlarda hizmet vermek için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürüden Ergene Belediyesi ilçe genelinde Belediyeye ait olan düğün salonlarının çevre temizliği ve bakımını yapmaya devam ediyor.

Sevgi Kenti Ergene’de yeni bir hayata adım atan çiftlerin, en güzel ve en mutlu anlarını paylaştıkları Belediye düğün salonlarında Ergene Belediyesi ekipleri çevre temizliği ve bakım çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Düğün salonlarının içinde bulunan sahne, koridor, bay ve bayan tuvaletleri, gelin-damat odası, mutfak, masa ve sandalyeler yıkanıp hijyenik hale getirilirken yine düğün salonlarının dışında bulunan çöp konteynerlerinin içi boşaltılıp etrafa atılmış çöpler de Ergene Belediyesi ekipleri tarafından toplanılıyor. Pandemi kuralları çerçevesinde düğün salonlarına gelen misafirlerin görevli belediye personeli tarafından ateşi ölçülürken maskesi olmayan vatandaşlara da maske temin ediliyor.

Halkımızın sağlığı bizim için çok önemli diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “1 Haziran tarihi ile yayınlanan genelgede düğün salonları yeniden faaliyete başladı. Ergene Belediyesi olarak düğün salonlarımızda tüm tedbirimizi aldık. Günler öncesinden ilaçlanıp yıkanan salonlarımız halkımızın düğün cemiyetlerinin yapılacağı gün ve tarihler öncesinde yine aynı hassasiyet ile yıkanıp temizleniyor. Bunun yanı sıra ayrıca dışarıda bulunan çöp konteynerlerinin içindeki ve etrafa atılmış olan çöplerde ekiplerimiz tarafından toplanılıyor. Ergene Belediyesi olarak bizler üzerimize düşen sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz, düğünlere gelen misafirlerimizden de aynı hassasiyeti göstermelerini istiyoruz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edirne’de selde elektrik akımına kapılarak ölen Azat’ın organları başka bedenlerde hayat bulacakÖnceki Haber

Edirne’de selde elektrik akımına kapılar...

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’den 15 Temmuz MesajıSonraki Haber

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’den...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar