282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.495
EURO34.596
ALTIN2473.4

Ergene Belediyesi Virüsten Vatandaşlarını Korumaya Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediyesi Virüsten Vatandaşlarını Korumaya Devam Ediyor
Abone ol
Ergene Belediyesi ekipleri Sağlık Mahallesinde kurulan semt pazarında alış verişe gelen vatandaşların ateş ölçümlerini yapıp ellerini dezenfektan sıkarak virüse karşı vatandaşlarını korumaya devam ediyor.

Ergene Belediyesi ilçe genelinde korona virüsüne karşı tedbirlerini almaya devam ediyor. Sağlık Mahallesinde kurulan semt pazarında pazara alış verişe gelen vatandaşların Belediye ekipleri tarafınca ateş ölçümleri yapılarak ellerine dezenfektan sıkıldı. Vatandaşlarını virüse karşı koruyan Ergene Belediyesi herkesin hijyen kurallarına uyması gerektiğini belirtti.

Ergene Belediyesi Örnek Bir Belediye

Yapılan uygulamadan oldukça memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, “Tekirdağ’da bu çalışma ile Ergene Belediyesi örnek bir belediye oldu, sağlığımızı düşünerek böyle güzel çalışmalarda bulunan Ergene Belediyesine ve Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.

65 Yaş Üstü Vatandaşları Uyardı

65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmalarının yasak olması sebebiyle Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri pazarda alış veriş yapan 65 yaş üstü vatandaşları uyararak evlerine geri gönderdi.

Halkımızın Sağlığı Her Şeyden Önemli

Ergene’de halkın sağlığının her şeyden önemli olduğunu belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene’de vatandaşlarımızın sağlığı ön planda tutarak korona virüsüne karşı önlemlerimizi devam ettiriyoruz. İlçemizde okullarımız, ibadethaneler, parklar, çöp konteynerlerı, otobüs durakları, belediye hizmet binalarımız, cadde ve sokaklarımız oluşturulan ekiplerimiz tarafından dezenfekte edildi ve bu çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ergene’de virüse karşı çok ciddi önlemler aldık, halkımızın panik yapmasına gerek yok. Tüm vatandaşlarımız kişisel temizliğine ve hijyen kurallarına devam etmeli” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene’de Fırınlar DenetleniyorÖnceki Haber

Ergene’de Fırınlar Denetleniyor

Ekiplerimiz 7/24 Sahada ÇalışıyorSonraki Haber

Ekiplerimiz 7/24 Sahada Çalışıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar