282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.1322
EURO35.1611
ALTIN2469.8

Ergene Belediyesi Yaz Spor Okullarında çalışmalar başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediyesi Yaz Spor Okullarında çalışmalar başladı
Abone ol
Okulların kapanmasının ardından Ergene Belediyesi Yaz Spor Okullarının yolunu tutan çocuklar ve gençler deneyimli antrenörler eşliğinde hem spor yapıyor, hem öğreniyor hem de keyifli vakit geçiriyor.

Sporun ve sporcunun dostu olarak ön plana çıkan Ergene Belediyesi gençler ve çocukları spor konusunda teşvik etmeye devam ediyor. Gençleri başta kötü alışkanlıklar olmak üzere son dönemde ortaya çıkan sanal bağımlılıktan uzaklaştırmak ve çocukların hem beden hem de ruh sağlığını geliştirmek maksadıyla düzenlediği yaz spor okullarında çalışmalar başladı.

 

Ergene Belediyesi’nin Velimeşe, Sağlık ve Marmaracık Mahallelerinde yer alan spor tesisleri ve sahalarında gerçekleştirilen çalışmalara katılmak isteyenlerin Ergene Belediyesi hizmet binalarına müracaat edebileceklerini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediyemizin yaz okulları kapsamında düzenlemiş olduğumuz futbol kurslarında çocuklarımız deneyimli futbol antrenörü hocalarımız ile birlikte güzel bir kurs dönemi geçiriyor. Yaz okullarımız kapılarını açtı. Sporda yetenekli olduğunu düşünen gençleri, spor yapmak isteyen çocukları yaz okullarımıza futbol kurslarımıza bekliyoruz. Bizler gençlerimizin, çocuklarımızın sporla iç içe olmalarını mutlaka bir spor dalı ile ilgilenmelerini istiyoruz. Bunun için de Ergene’mizin hizmetindeyiz” dedi.

 

Gençlerin geleceğin teminatı olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Yüksel, “Çocuklarımızın, gençlerimizin yaz dönemlerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak adına gerekli çalışmaları başlattık. Okul hayatlarında belediye olarak üzerimize düşen görevi üstlenerek okullarımızın ihtiyaçlarını karşıladık. Okulların kapanmasıyla öğrenciler,  yaz okulları sayesinde yaz tatillerini bir yandan eğlenerek, bir yandan da farklı branşlarda eğitim alarak geçirebiliyorlar. Öğrencilerin ve ailelerin bizlere memnuniyetlerini ifade etmeleri de bizleri mutlu ediyor. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da düzenlediğimiz kurs ve yaz spor okullarımıza gelecek yıllarda da devam edeceğiz” diye konuştu.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ERGENE’DE CHP İLÇE SEÇİMLERİNDE NELER OLUYOR?Önceki Haber

ERGENE’DE CHP İLÇE SEÇİMLERİNDE NELER OL...

TRAKYA’NIN EN BÜYÜK SPOR KOMPLEKSİ İNŞAATINDA SON AŞAMAYA GELİNDİSonraki Haber

TRAKYA’NIN EN BÜYÜK SPOR KOMPLEKSİ İNŞAA...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar