282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Ergene Belediyesi yeni kurslar açıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediyesi yeni kurslar açıyor
Abone ol
Kurslara katılmak isteyenler Ergene Kültür Merkezine müracaat edebilir

Geçtiğimiz gün düzenlenen törenle Ergene Kültür Merkezi’ni Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden devralan Ergene Belediyesi kültür merkezi binasında yeni kurslar açmaya hazırlanıyor.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü bünyesinde yer alan Tekirdağ Meslek Edinme Kursu (TEMEK) tarafından desteklenen ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Ergene Belediyesi iş birliğinde düzenlenen kurslara yenileri ekleniyor.

 

Geçtiğimiz dönemde başlayan ilk mezunlarını veren ve mezunlarının bir bölümünün kendi iş yerini açtığı kuaförlük kursunun yanı sıra giyim, pastacılık, fotoğrafçılık ve kamera çekimi, deri çanta, aksesuar ve hediyelik eşya yapımı ile halk oyunları kursları Ergene Belediyesi Kültür Merkezi’nde açılacak.

 

Gerek kendi işinin patronu olmak isteyenleri, gerek el emeği ile ev ekonomisine katkı sağlamak isteyenleri gerekse boş zamanlarını değerlendirmek isteyenlerin katılacağı hobi kursları ile Ergene halkına hizmet vermeye hazırlanan Ergene Belediyesi pandemi dönemi nedeniyle ara verilen kurslara maske, mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde ve açıklanan yeni yönetmelikler uyarınca yeniden başlamaya hazırlanıyor.

 

Kursların başarılı olacağını katılanlara da fayda sağlayacağına inandığını belirten ve kurs sonunda katılımcılara Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalarının verileceğinin altını çizen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Kültür Merkezi’nin belediyemize devredilmesinin ardından çalışmalarımıza hız kazandırdık. Pandemi dönemi nedeniyle alınan tedbirlerin el verdiği ölçüde kurslarımızı ve etkinliklerimizi düzenleyeceğiz. Ergene Kültür Merkezi’nde düzenlenecek faaliyetlerin Ergene halkı için yararlı olacağına inanıyorum. Ergene Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışı ile yaptığı çalışmalarla insanımıza her alanda dokunan işler yaparak faydalı olma gayretimizi sürdürüyoruz. Ergene’de vatandaşlarımıza her zaman destek verdik vermeye de devam ediyoruz.

İlçemiz halkına istihdam sağlayarak onları iş sahibi yaparak ev ekonomilerine katkıda bulunmalarına

yardımcı oluyoruz. Geçtiğimiz dönemlerde kurslarımızı başarıyla tamamlayan kursiyerlerimiz

iş sahibi oldu ve birçoğu kendi iş yerini açtı. Projemiz Tekirdağ’da örnek gösterilecek bir

proje” dedi.

 

Ergene Belediyesi tarafından açılacak olan kurslara katılmak ve kurslarla ilgili olarak bilgi almak isteyenler Ergene Kültür Merkezi’ne müracaat edebilecekleri gibi ayrıca Ergene Belediyesi’nin 44 59 43 numaralı iletişim merkezinden bilgi alabilirler. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Belediyesi adını kullanan dolandırıcılara dikkatÖnceki Haber

Ergene Belediyesi adını kullanan dolandı...

İlk Nohut Hasadını GerçekleştirdikSonraki Haber

İlk Nohut Hasadını Gerçekleştirdik

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar