282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3729
EURO34.9897
ALTIN2325.4

Ergene Belediyesi’nden Basın Mensuplarına Boza İkramı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediyesi’nden Basın Mensuplarına Boza İkramı
Abone ol
Ergene Belediyesi yeni tip korona virüs salgınının yaşandığı pandemi döneminde durmaksızın mesai yapan meslek gruplarından biri olan basın mensuplarını da unutmadı. Belediye Başkanı Rasim Yüksel adına Çorlu ve Ergene’de görev yapan tüm basın mensuplarına boza ikram edildi.

Ergene, Çorlu ve Çerkezköy’deki tüm hastanelerdeki sağlık çalışanlarına ardından da Ergene ilçesindeki tüm sağlık ocaklarının çalışanlarına boza ikram ederek korona virüs ile mücadelenin pelerinsiz kahramanları sağlık çalışanlarının yanında olan Ergene Belediyesi bu kez de Çorlu ve Ergenede mesai kavramı gözetmeden 24 saat esasıyla görev yapan basın mensuplarına boza ikramında bulundu.

Yaşadığımız zor dönemi el birliği ile dayanışma içerisinde atlatacağız diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Belediyesi olarak pandemi döneminde dur durak bilmeden vatandaşlarımızın için çalışıyoruz. Salgın dönemini aralıksız çalışarak geçiren meslek gruplarından biri de halkın haber alması için çalışan basın mensupları. Biz de kendilerini unutmadığımızı göstermek, Velimeşemizin meşhur bozasından ikram etmek istedik. Herkesin evinde kalarak kendini korumaya aldığı günlerde dahi basın mensuplarımız sokaklarda olarak hayati riskleri de göze alarak çalışmalarını sürdürüyor. Biz de bu günler de kendilerini yalnız bırakmadığımızı göstermek istedik” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel tarafından ikram edilen bozalardan alan basın mensupları de nazik davranışından ötürü Başkan Yüksel’e teşekkür etti.

Başkan Yüksel TMM olarak ifade edilen Temizlik, Maske ve Mesafe kurallarına uyulması çağrısını yineledi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırklareli’nde bir kişiye maske takmadığı ve yasak yerde sigara içtiği için 1800 lira ceza yazıldıÖnceki Haber

Kırklareli’nde bir kişiye maske takmadığ...

Ergene Velimeşesporlu futbolcular, galibiyeti Belediye Başkanı Yüksel’e armağan ettiSonraki Haber

Ergene Velimeşesporlu futbolcular, galib...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar