282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Ergene Belediyesinden toplu nikah şöleni Ergene Belediyesi geleneği sürdürdü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediyesinden toplu nikah şöleni Ergene Belediyesi geleneği sürdürdü
Abone ol
Ergene Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği toplu nikah şöleni Marmaracık Göl Restoranda düzenlendi. Şölende 7 çift dünya evine girdi.

Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri ve evlenen çiftlerin yakınlarının katılımıyla gerçekleştirilen törende konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Öncelikle sevgi kenti Ergene’mizden hepinizin ayrı ayrı 14 Şubat Sevgililer Gününü kutluyorum. Sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz nice seneler temenni ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bugüne altyapı ve üstyapı projelerinin yanı sıra sosyal belediyeciliğin de öncü hizmetlerini siz kıymetli Ergeneliler ile buluşturduk. Ergene’mizde vatandaşlarımızın hayatının her alanına dokunan projeler ürettik. Doğumdan ölüme vatandaşların ne ihtiyacı varsa karşılamak adına 7 gün 24 saat boyunca çalışmalar gerçekleştirdik. Bu kapsamda 10 yıldır yeni doğan bebeklerimiz için Hoş Geldin Bebek Paketleri, ilkokula başlayacak tüm çocuklarımıza çanta ve kırtasiye setleri, toplu sünnet şölenleriyle 2 binin üzerinde çocuğumuzu toplu sünnet ettirdik” dedi.

 

Dünya evine girecek gençlerimiz için 4 adet yeni düğün salonu inşa ettik diyen Başkan Yüksel, “Toplu nikah törenlerinde tüm masraflar tarafımızdan karşılanmak üzere gelinlik, damatlık, kuaför hizmetleri ve takılarına kadar genç çiftlerimize tamamen ücretsiz bir şekilde hediye ettik. 10 yıllık süre zarfında bugünle beraber toplamda 67 çiftimizin toplu nikah törenleriyle dünya evine girmesine katkı sağladık. Yalnızca toplu nikah törenlerinde değil, kentimizde yeni yuva kuran 2 bin 507 çiftin düğün törenlerine bizzat katılarak mutluluklarına ortak olduk. Siz değerli vatandaşlarımızın teveccühü ile yeni dönemde de tüm bu hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek. Hangi mahallede ne ihtiyacımız varsa yeni dönemde birçok projemizi hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz. Bu vesile ile bugün dünya evine girecek olan birbirinden kıymetli 7 çiftimize birbirine sadık olacakları, iyi günde kötü günde beraber geçirecekleri sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. İnşallah vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştireceklerdir. Tıpkı bugün olduğu gibi gelecekte de genç çiftlerimizin ne ihtiyaçları varsa Rasim başkanları onların arkasında durmaya devam edecektir. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, 14 Şubat Sevgililer Gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

Başkan Yüksel,” Bir 14 Şubat klasiği haline getirdiğimiz toplu nikah törenimizi Tekirdağ milletvekilimiz İlhami Özcan Aygun, belediye başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirdik. Hayatlarını bu anlamlı günde birleştirerek nikah tarihlerini ölümsüzleştiren tüm çiftlerimizi ve ailelerini tebrik ediyor ömür boyu mutluluklar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından nikah işlemlerini gerçekleştiren Başkan Yüksel çiftleri tebrik ederek günün anısına hediyeler takdim etti.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sevgililer Günü Çeşitli Etkinliklerle KutlandıÖnceki Haber

Sevgililer Günü Çeşitli Etkinliklerle Ku...

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA ‘’OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ YAYGINLAŞTIRMA VE HAYAT BOYU ÖĞRENME’’ PROTOKOLÜ İMZALANDISonraki Haber

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ VE İLÇE MİLLİ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar