282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5981
EURO34.8121
ALTIN2508.9

Ergene Belediyesinden Yeni Bir Halk Ekmek Büfesi Daha

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediyesinden Yeni Bir Halk Ekmek Büfesi Daha
Abone ol
Ergene Belediyesinin vatandaşların ucuz ekmeğe ulaşması için uyguladığı Halk Ekmek Satış Noktaları Projesine yeni bir satış noktası daha ekleniyor. Ergene halkının yoğun ilgi gösterdiği halk ekmek satış noktalarından yenisi Sağlık Mahallesi Edirne Caddesi üzerine kuruluyor.

Ergene Belediyesi tarafından imalatı ve satışı yapılan ekmeğin 1 TL’ye satıldığı halk ekmek satış büfelerinde vatandaşlara hizmet aralıksız bir şekilde devam ediyor. Ergene Belediyesi sağlıklı, kaliteli ve en uygun ücretle halkın temel gıda kaynağı olan ekmek ihtiyacını karşılamak için tüm imkanlarını seferber ediyor. Velimeşe mahallesinde bulunan Ergene Belediyesi Ekmek fırınında ortalama 5 bin civarında ekmek üretimi yapılıyor.

Ergene halkına hizmet veren halk ekmek büfeleri, kaliteli, sağlıklı ve hesaplı hizmet verme anlayışından dolayı vatandaşlar tarafından da yoğunlukla tercih edilirken, Ergene Belediyesi halk ekmek satış noktalarının sayılarını arttırarak Sağlık Mahallesi Edirne Caddesi üzerine yeni bir halk ekmek büfesini daha hizmete geçiriyor.

“Ekmeklerimizin Lezzeti Hiç Değişmiyor”

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, “Lezzeti hiç değişmeyen Ergene Belediyesinin halk ekmek satış noktalarında ki ekmekler 3-4 gün evlerde aynı tazeliğini koruyor. Belediyemizin ekmek fırınında tam donanımlı ve sağlıklı şartlarda üretimini yaptığı ekmekleri yine Belediyemize ait olan halk ekmek büfelerinden satışını yaparak halkımızın sofraları ile buluşturuyoruz. Sağlık Mahallesi Edirne Caddesi üzerinde yeni bir halk ekmek büfesini daha hizmete sokmaya hazırlanıyoruz. Ergenede vatandaşlarımızdan gelen talepler üzerine halk ekmek satış büfelerimizin sayılarını daha da arttırabiliriz. Bugüne kadar Trakya bölgesinde ilkleri hayata geçiren belediye olduk olmaya da devam edeceğiz. Vatandaşımızın yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Belediyesi Kar Yağışının Çileye Dönmesini ÖnlediÖnceki Haber

Ergene Belediyesi Kar Yağışının Çileye D...

Ergene’de 2020 yılında 410 Nikah KıyıldıSonraki Haber

Ergene’de 2020 yılında 410 Nikah Kıyıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar