282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

ERGENE CUMHURİYETİN 100. YILINI MUHTEŞEM BİR COŞKU İLE KUTLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ERGENE CUMHURİYETİN 100. YILINI MUHTEŞEM BİR COŞKU İLE KUTLADI
Abone ol
Ergene Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılına yaraşır etkinlik ve programlar düzenleyerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda vatandaşlara muhteşem bir kutlama yaşattı.

Binlerce Ergeneli Cumhuriyetin 100. Yılını büyük bir coşkuyla kutladı. Ergene Belediyesince hazırlanan konserde Hande Ünsal, Ergenelileri sesiyle büyüledi .

MİNİKLER GÖZ KAMAŞTIRDI

Ergene Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 100. Yılına özel hazırlanan program saat 17.00’de Beren Bebek Oyun Evi miniklerinin Atatürk Evi ve  Müzesi’nde gerçekleştirilen gösterileri ile başladı. Çocukların büyük bir heyecanla hazırladığı gösteriler vatandaşların beğenisini kazandı. Miniklerin sunduğu gösterilerin ardından Atatürk Evi’nden uzun bir araç korteji yola çıktı. Marmaracık Mahallesinden yola çıkan araç korteji, Yeşiltepe, Cumhuriyet mahallelerinin ardından Sağlık mahallesindeki konser alanında son buldu. Konser alanında Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Belediye Meclis üyeleri tarafından Cumhuriyet ateşi yakıldı.

DANS GÖSTERİLERİ KEYİFLE İZLENDİ

Konser alanında Cumuriyetin 100. Yılını coşkuyla kutlamayan gelen vatandaşlar, kendileri ile yakından ilgilenen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile bol bol hatıra fotoğrafı çekildi. Gece Anadolu Destanı dans grubunun sahne almasıyla başladı. Anadolu Destanı Dans Grubu sergiledikleri muhteşem dans gösterileri ile sahnede göz doldururken, gösterileri izleyen vatandaşlar tarafından tam not aldı.

HANDE ÜNSAL SESİYLE MEST ETTİ

Anadolu Destanı Dans Grubunun ardından şarkıları dillerden düşmeyen ünlü sanatçı Hande Ünsal sahnede yerini aldı. Şarkıları, Ergene halkı tarafından hep bir ağızdan söylenen Hande Ünsal Ergene’de coşkulu bir kalabalığın içinde bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Hande Ünsal güzel sesi ve şarkıları ile Ergenelilere unutulmaz bir Cumhuriyet Bayramı yaşattı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel sahneye çıkarak Cumhuriyetin 100. yılında yanlarında olduğu için Hande Ünsal’a teşekkür ederek kendisine Ergene Velimeşespor Forması, meşhur Velimeşe Bozası, Çilek ve Lavanta tarlası ürünlerinden hediye etti. Nazik hediyelerinden dolayı Hande Ünsal, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teşekkür etti.

1923 METRELİK TÜRK BAYRAĞI ELLERDE TAŞINDI

Cumhuriyetin kuruluşunun 100. Yıl kutlama programı konserin ardından kalabalık bir fener alayı ile taçlandırıldı. Binlerce kişi ellerinde meşaleler ve marşlarla Sağlık Mahallesi Pazar yerinden Seyit Onbaşı parkına kadar yürüdü. Ergene Belediyesi tarafından hazırlanan ve 1923 metre uzunluğundaki Türk Bayrağı da ellerde taşındı.

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
29 EKİM KADINLARI DERNEĞİ ERGENE ŞUBESİ 3 YAŞINDAÖnceki Haber

29 EKİM KADINLARI DERNEĞİ ERGENE ŞUBESİ...

SERVET YILDIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADISonraki Haber

SERVET YILDIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYL...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar