282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3419
EURO35.1364
ALTIN2308.5

Ergene İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği Başkanı Veli Şengöz: Yeni Bir Yönetim Şart Oldu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği Başkanı Veli Şengöz: Yeni Bir Yönetim Şart Oldu!
Abone ol
Ergene Velimeşe Spor’un ligde 11 puanla 17. Sırada ve düşme hattında bulunduğunu belirten Ergene İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği Başkanı Veli Şengöz, “Kötü gidişata bir dur demek için yeni bir yönetim şart!” dedi.

Ergene Velimeşe Spor’un bu sezon ligde hak ettiği yere ulaşmasının neredeyse imkânsız hale geldiğini belirterek bu gidişata bir an önce dur demenin vaktinin gelip geçtiğini söyleyen Ergene İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği Başkanı Veli Şengöz, “Geride kalan 16 haftanın sonunda Ergene Velimeşe Spor aldığı 11 yenilgi, 3 galibiyet ve 2 beraberliğin ardından ligde 11 puanla 17. sırada bulunuyor. Bu durum takıma gönül veren bizleri üzüyor.” diye konuştu.
“Takımımızın Başarısı İçin Göreve Talip Olabiliriz”
Ergene Velimeşe Spor’a gönül veren ve takımın önemli destekçilerinden biri olan Şengöz vakit kaybetmeden gerekli adımların atılmasını istediklerini, gerekirse göreve talip olabileceklerini söyledi. Son olarak deplasmanda oynadığı mücadeleyi 3-0 kaybeden Ergene Velimeşe Spor’da takımın morale ihtiyacının olduğunu ifade eden Şengöz, “Bu morali ancak yönetime gelecek olan yeni bir yönetim sağlayabilir. Futbolcuların ve teknik ekibin moral kazanabilmeleri için bir an önce seçime gidilmesi ve başa gelecek olan yeni yönetimin takıma oyuncu takviyesi yaparak mevcut kadro ile takımın oyun kalitesini daha da yukarıya taşıyacağını düşünüyorum. Bunu bir an önce yapmamız gerektiği kanısındayım. Geçen her gün Ergene Velimeşe Spor için kayıptır. Ben ve ekibim olası bir seçimde takımın başına geçmeye, Ergene Velimeşe Spor’u ligde hak ettiği yere taşıyarak özlediğimiz günlere geri dönebilmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.” dedi.
“Rasim Başkanımızın Yanındayız!”
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in spora verdiği değer ve desteğin yadsınamaz olduğunu dile getiren Şengöz, “Onun bireysel çabaları ile büyük başarılar elde eden takımımız için hep birlikte el ele vererek mücadele etmek gerektiğini düşünüyorum. Başarı olduğu zaman herkes başkanımızın yanı başındaydı… Bugün yaşanan süreci tersine çevirebilmek için elimizi taşın altına değerli başkanımız ile birlikte koymalıyız. Onun bu çabalarının yanında yer alarak, Ergene Velimeşe Sporumuzu ligde hak ettiği yere taşımak en büyük görevimiz olmalı. Biz varız, biz hazırız...” sözlerine yer verdi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarma, kadına şiddete yamaç paraşütü ile dikkat çektiÖnceki Haber

Jandarma, kadına şiddete yamaç paraşütü...

Ergene Velimeşespor Antalya’dan Eli Boş DöndüSonraki Haber

Ergene Velimeşespor Antalya’dan Eli Boş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar