282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.2651
EURO34.7124
ALTIN2401.9

Ergene Kültür Merkezi’nde bilgisayar kursu başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Kültür Merkezi’nde bilgisayar kursu başladı
Abone ol
Ergene Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen ancak pandemi dönemi nedeniyle uzun bir süreden bu yana ara verilen ücretsiz sanat, meslek, yabancı dil ve hobi kursları yeniden başladı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında pandemi dönemi kurallarına uygun şekilde hazırlanan ve en az sayıdaki kursiyerlerle yapılan kurslardan ilki olan Bilgisayar Kursu eğitimleri Ergene Kültür Merkezi’nde başladı.

Sevgi Kenti Ergene’nin aynı zamanda kültür, sanat ve spor kenti olduğunun da altını çizen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Korona virüs salgını nedeniyle ara vermek durumunda kaldığımız kurslarımıza gerekli tüm tedbirleri alarak yeniden başlıyoruz” dedi.  

Başkan Yüksel, “Belediyemiz tarafından eğitim amaçlı düzenlenen kursların arasında yer alan Bilgisayar Kursu Ergene Kültür Merkezi binasının 1. katında kurmuş olduğumuz bilgisayar laboratuvarında başladı. Hayat Boyu Öğrenme Projesi kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaların da verileceği Bilgisayar İşletmenliği Kursu toplam 163 ders saati sürecek. Konusunda uzman öğretmenler tarafından gerçekleştirilen kursumuzda birinci grup Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 17.00 ile 19.30 saatleri arasında eğitimlerine başladı” diye konuştu.

Daha evvel kurslara kayıt yaptırmış olduğu halde pandemi dönemi nedeniyle ara verilen eğitimlere katılamayanların yanı sıra ilk kez kayıt yaptıranlar kurslara katılabiliyor diyen Başkan Yüksel, “Uzman eğitmenlerimiz nezaretinde bilgisayar kurslarına başladık. Daha önce düzenlenen ve yeni dönem için planladığımız kurslarımızı da bir bir açarak halkımızın istifade etmesini sağlayacağız.  Kurslarımızla ilgili olarak bilgi almak isteyenler Ergene Belediyesi Çağrı Merkezi’nden ve Ergene Kültür Merkezi’nden gerekli bilgileri alabilirler” dedi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN HİKMET ATA’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ZİYARETÖnceki Haber

BAŞKAN HİKMET ATA’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARI...

Ergene Belediyesi Çanakkale yolundaSonraki Haber

Ergene Belediyesi Çanakkale yolunda

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar