282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Ergene Marmaracık Göl Restoran 14 Şubat’ta açılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Marmaracık Göl Restoran 14 Şubat’ta açılıyor
Abone ol
Ergene Belediyesi’nin 6 ayda 6 büyük açılış kapsamında duyurduğu yeni projelerden biri olan Marmaracık Göl Restoran 14 Şubat 2022 Pazartesi günü düzenlenecek olan Sevgililer Günü Toplu Nikah Programı ile açılacak.

Ergene Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği toplu nikah şöleni kapsamında 14 Şubat 2022 Pazartesi günü saat 17.00’de açılışı yapılacak olan Marmaracık göl Restoran’ın açılışına tüm Ergene halkının davetli olduğunu kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene ilçemize kazandırdığımız sayısız eserlerden en yenisi olacak olan Marmaracık Mahallemizdeki bu güzel projemizin açılışını Pazartesi günü halkımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Ergene Belediyesi olarak yine tarihi bir projenin altına imza atmaya hazırlanıyoruz. Sadece Ergene’ye değil tüm Trakya’ya hitap edecek olan bu güzel projemiz 14 Şubat’ta kapılarını açacak. 8 yıl gibi kısa bir süre içinde Ergene’ye birçok kalıcı eser kazandırdık. Günden güne büyüyen, gelişen modern ve yaşanılabilir bir yer haline gelen Ergenemize yaptığımız yatırımlar ile kalıcı eserler kazandırıyor, bu eserlerimizi Ergene halkının hizmetine sunuyoruz. Ergene ilçemize yapmış olduğumuz yatırımlar Ergene’de yaşayanların yanı sıra çevre il ve ilçelerde yaşayanların da dikkatini çekiyor ve takdirini kazanıyor. Bu hizmetleri gerçekleştirmede, projeleri hayata geçirmede emeği olan belediye başkan yardımcılarımıza, tüm meclis üyelerimize, belediye emekçisi mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

 

Ergene’de yaşayan vatandaşlarımız her zaman her şeyin en iyisini hak ediyor diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 14 Şubat 2022 tarihinde açılışı gerçekleşecek olan Gölet Kafe ve Restoran’da söz, düğün, nişan, doğum günü etkinlikleri, toplantı yemekleri gibi birçok organizasyonun yapılacağını ve fiyatların da en alt limitte olacağını belirtti.

Başkan Yüksel 14 Şubat 2022 Pazartesi günü saat 17.00’de açılışı gerçekleştirilecek olan Ergene Göl Restoran’ın açılış programına tüm Ergene halkını davet etti. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
’Kalp hastalığına yakalananlar 7- 8 yaş gençleşti’Önceki Haber

’Kalp hastalığına yakalananlar 7- 8 yaş...

Kardeş şehrimiz Kubrat’tan gelen misafirlerimizi Ergene’de konuk ettikSonraki Haber

Kardeş şehrimiz Kubrat’tan gelen misafir...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar