282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Ergene “Temiz Nefes Mobil Uygulaması” İle Tanışıyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene “Temiz Nefes Mobil Uygulaması” İle Tanışıyor!
Abone ol
Ergene Belediyesi ve Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi iş birliğince hayata geçirilen “Temiz Nefes” mobil uygulamasının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Ergene Belediyesi ve Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi tarafından hazırlanan koku derecelendirme mobil uygulama projesi ile Ergene halkının ikamet ettiği adresten ya da bulunduğu konumdan anlık koku memnuniyeti değerlendirmelerini yapabilecekleri bir mobil aplikayon oluşturuldu. Ergene Belediyesi Kültür Merkezi binasında düzenlenen “Temiz Nefes” mobil uygulaması toplantısında projenin amacı ve hedefleri anlatıldı.

Ergene Belediyesi Kültür Merkezi binasında düzenlenen “Temiz Nefes” mobil uygulaması toplantısına Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene’deki siyasi partilerin temsilcileri, Ergene Belediye Başkan Yardımcıları Ayça Albayraktar, Doğan Durmaz, Yüksel Baydarlı, Ergene Belediyesi Meclis üyeleri, Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi proje görevlisi Arş. Gör. Dr. Can Burak Özkal, dernek başkanları, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

“Temiz Nefes’’ Projesi Yarınlara Daha Yaşanabilir Bir Ergene Bırakacaktır

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Temiz Nefes mobil uygulaması ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında, “Yaşanabilir bir dünya, yarınlarımıza ve çocuklarımıza bırakacağımız sağlıklı yaşam alanları için ‘’Temiz Nefes’’ Mobil Uygulamasını, Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi kıymetli hocalarımız ile birlikte geliştirerek Ergene ilçemizde halkımızın hizmetine sunduk. Günlük yaşamımızda kokunun sebep olduğu kirlilik hissedilir derecede sağlığımızı etkilemektedir. İlçemizde sanayi kaynaklı emisyonlar kontrolsüz olarak salınmakta ve bölgemiz için ciddi sorunlar oluşturmaktadır. Bu proje ile kokunun kaynağında tespit edilmesi ve bildiriminin yapılması amaçlanmaktadır. Bölge halkı için anlık bildirim yapılması imkânı sunulan bu uygulama ile koku şikâyetleri özelinde veriler toplanılacak, raporlama ile gerekli kurum kuruluşlara denetim yapılması hususunda yazışmalar yapılacaktır. Yerel bir idare olan Ergene Belediyemiz, olmak üzere siz vatandaşlarımızın da kullanımına sunulan ‘’Temiz Nefes’’ projesiyle yarınlara daha yaşanabilir bir Ergene bırakacaktır” dedi.

Ergene Belediyesinin düzenli olarak göndereceği takip sistemleri raporları neticesinde T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün şikayetler hakkında bilgiler ulaşacak. Ergene sınırları içinde kötü kokuları kontrol altına almak ve koku sorununa çözüm bulmak için aşağıdaki linklerden siz de koku derecelendirme mobil uygulamasını telefonunuza indirebilirsiniz.

https://apps.apple.com/tr/app/temiz-nefes/id6443466074

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ergenebel.temiznefes


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ayçiçeğinde verim kaybı tespit çalışmasıÖnceki Haber

Ayçiçeğinde verim kaybı tespit çalışması

BAŞKAN YÜKSEL’DEN ERGENE VELİMEŞE SPOR OYUNCULARINA TATLI ZİYARETSonraki Haber

BAŞKAN YÜKSEL’DEN ERGENE VELİMEŞE SPOR O...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar