282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3707
EURO35.0234
ALTIN2326.2

Ergene Velimeşespor uzatmalarda yıkıldı Ergene Velimeşespor 1 – 2 Turgutluspor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Velimeşespor uzatmalarda yıkıldı Ergene Velimeşespor 1 – 2 Turgutluspor
Abone ol
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor sahasında konuk ettiği Turgutluspor’a 1 – 0 öne geçmesine ve ilk yarıyı da bu skorla üstün tamamlamasına rağmen uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü golle 2 – 1 yenilerek haftayı puansız kapattı.

Murat Türkoğlu, Akın Karabacak, Kenan Özcan hakem üçlüsünün görev aldığı karşılaşmaya son derece hızlı ve istekli başlayan Ergene Velimeşespor rakip sahada yaptığı baskı sonucu kazandığı topu Emre Can’ın kale sahası üzerine çevirdiği topa Yakup Alkan kafayla vurdu ve topu ağlarla buluşturdu. Son 3 maçta olduğu gibi Turgutluspor maçında da 1 – 0 öne geçen ve farkı arttırabilecek pozisyonları bulmasına karşın ikinci golü bulamayan Ergene Velimeşespor ilk yarıyı 1 – 0 önde tamamladı.

 

İkinci yarıda Burak Çoban’ın kaydettiği kafa golüyle konuk takımın skorda dengeyi sağladığı karşılaşmada Turgutluspor’un golünü kaydeden Burak Çoban 64. Dakikada doğrudan kırmızı kartla oyun dışında kalınca sahadaki sayısal üstünlüğünde etkisi ile Ergene Velimeşespor rakip kale önünde gol aramaya başladı. Sağlı sollu ataklarla gol arayan bu esnada da savunmasında zaman zaman açıklar veren Ergene Velimeşespor konuk takımın 90+4. Dakikada Özgür Özdemir’in ayağından bulduğu gole engel olmayınca Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda 2 – 1 geriye düştü. 1 – 0 öne geçtiği son 3 maçta da sahadan mağlubiyetle ayrılan Ergene Velimeşespor ligin dibinden kurtulamadı.

 

20 takımlı grubun 17. sırasında yer alan Ergene Velimeşespor gelecek hafta 5 Aralık 2021 Pazar günü oynanacak olan maçta Antalya deplasmanında Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Serik Belediyespor ligde geride kalan 15 maç sonunda topladığı 20 puanla 20 takımlı grubun 12. sırasında yer alıyor. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Lüleburgaz’a çamur yağdıÖnceki Haber

Lüleburgaz’a çamur yağdı

BAŞKANIMIZ AKAY PARK VE YEŞİL ALAN YAPIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİSonraki Haber

BAŞKANIMIZ AKAY PARK VE YEŞİL ALAN YAPIM...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar