282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5369
EURO34.6109
ALTIN2491.7

Ergene’de 19 Mayıs Coşkusu Yaşanacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene’de 19 Mayıs Coşkusu Yaşanacak
Abone ol
Ergene Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı adına yaraşır bir şekilde kutlamaya hazırlanıyor.

Ergene Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda düzenleyeceği birbirinden güzel etkinliklerle bayramı büyük bir coşku içinde kutlamaya hazırlanıyor. Ergene Belediyesi tarafından Sağlık Mahallesi Pazar yerinde düzenlenecek olan etkinlikler gün boyu sürecek.

 

Saat 12.00’da başlayacak olan etkinliklerde, satranç etkinliği, mini futbol etkinliği, sahne senin etkinliği, streetball etkinliği, ritmik jimnastik etkinliği, zumba etkinliği düzenlenecekken ayrıca etkinlikler içinde başarılı sporculara ödülleri takdim edilecek. Etkinliklerin ardından Kurtalan Ekspresi konseri düzenlenecek ve konser sonrasında da Ergene’de büyük bir fener alayı yürüyüşü düzenlenecek. Etkinliklerin yanı sıra her sene geleneksel hale getirilerek düzenlenen İğneler ve Pınarbaşı mahalleleri arası Atatürk Koşusu, yürüyüşü de yapılacak. Atatürk koşusu ve yürüyüşü programı saat 15.00’da başlayacak.

 

19 Mayıs Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadelenin ilk ateşini yaktığı, ulusumuzun özgürlük ve bağımsızlık yolunda şanlı yürüyüşünün başladığı gündür diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesillerimiz, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyetimizi emanet ettiği gençlerden olma gurur, mutluluk ve onuru yaşamıştır. Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak ve bizden sonraki nesillere teslim etmek en büyük görevimizdir. Ergene Belediyesi olarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’mızı büyük bir coşku içinde kutlayacağız. Belediyemiz tarafından düzenlenecek olan etkinliklerimize tüm vatandaşlarımız davetlidir” dedi.

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yüzücülerimizden Büyük BaşarıÖnceki Haber

Yüzücülerimizden Büyük Başarı

Başkan Yüksel Engelliler Haftası etkinliklerine katıldıSonraki Haber

Başkan Yüksel Engelliler Haftası etkinli...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar