282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5613
EURO34.8037
ALTIN2492.6

Ergene’de bayram coşkusu yaşandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene’de bayram coşkusu yaşandı
Abone ol
-Büyüklerimizin elinden öpemesek de gözlerinin içine bakarak bayram sevincini paylaştık

Yaşanan pandemi süreci nedeniyle buruk bir şekilde yaşanan ve resmi bayramlaşma programının düzenlenmediği Ergene’de belediye başkanı Rasim Yüksel ilçenin çeşitli mahallelerinde ikamet eden vatandaşları evlerinde sosyal mesafe, maske ve mesafe kurallarına uygun biçimde ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Ergene’nin sevgi kenti olduğunun altını çizen ve Ergene’de ikamet eden vatandaşların bayramını kutlayarak çocuklara oyuncak ile bayram harçlığı veren Başkan Yüksel, sabah namazını Velimeşe Mahallesi’nde yer alan Velimeşe Merkez camiinde kıldıktan sonra toplu bayramlaşmalar olmadığı için vatandaşları evlerinde ziyaret ederek 7’den 70’e Ergenelilerle sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralları çerçevesinde bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Bayram süresince hasta ziyaretlerinde de bulunarak geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Yüksel bayramda hayatını kaybeden vatandaşların cenazelerine de katılarak yakınlarına başsağlığı diledi.

Kurban Bayramı süresince tedbir alarak vatandaşların bayramı sorunsuz geçirmeleri için mesai harcayan Ergene Belediyesi personelinin de bayramını kutlayan ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Yüksel kurban kesim alanlarını da inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kurban Bayramı vesilesi ile Sağlık ve Yeşiltepe Mahalleleri başta olmak üzere Ergene’nin hemen her mahallesine pandemi şartlarını da göz önünde bulundurarak ziyaretler yaptıklarını kaydeden Başkan Yüksel, “Sevgi kenti Ergene’de biraz yarım biraz eksik de olsa vatandaşlarımızla bir arada olmaya gayret ettik. Vatandaşlarımızın elini sıkamasak, büyüklerimizin ellerinden öpemesek de gözlerinin için bakarak sevgiyi, mutluluğu gördük ve bu mutluluğa ortak olduk. Ergene mutluluğunun daim olması için Ergene Belediyesi olarak her zaman ve her durumda çalışmalarımızı sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edeceğiz. Hangi mahallemiz için her ne söz verdiysek hepsini bir bir yerine getireceğiz. Bu konuda bizlere güvenen ve desteklerini esirgemeyen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Rasim Yüksel’den Sebile Teyze’ye bayram hediyesiÖnceki Haber

Başkan Rasim Yüksel’den Sebile Teyze’ye...

Başkan Albayrak’tan Hayrabolu ve Muratlı İlçelerine ZiyaretSonraki Haber

Başkan Albayrak’tan Hayrabolu ve Muratlı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar