282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5185
EURO34.8985
ALTIN2444.9

Ergene’de Covid-19 Denetimleri Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene’de Covid-19 Denetimleri Devam Ediyor
Abone ol
Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle Ergene İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince hijyen denetimi, sosyal mesafe ve maske konusunda denetimler yapılırken vatandaşlara ve esnafa bilgilendirme de yapıldı.

Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda Ergene ilçesinde denetimler aralıksız bir şekilde devam ediyor. Ergene İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimlerde ilçe esnafları ve vatandaşlar ziyaret edilerek alınan tedbirler hakkında bilgiler verildi gerekli uyarılar yapıldı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel denetimler ile ilgili yapmış olduğu açıklamada, “İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda Covid-19 tedbirleri bakımından ilçe halkımızın sağlığı ve sıhhati için denetimlerimizi aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın bu süreç içinde sosyal mesafe, maske ve temizlik konularında daha dikkatli olmaları için gerekli uyarıları yapıyoruz. Devletimizin almış olduğu kararlar neticesinde salgından korunmak için elimizden ne geliyorsa yapmak zorundayız. Tabi bunları yaparken de vatandaşlar olarak da konuya hassasiyetle yaklaşmaları daha dikkatli olmaları gerekmektedir. Devlet ve Millet olarak alınan kural ve kaidelere uymak kaydı ile bu salgından kurtulabiliriz. Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona için kesin bir ilaç ve tedavi henüz bulunamadı. Fakat yenidünya düzeninde bu illetten kurtulmanın ve uzak durmanın en kolay yolu 3 altın kurala riayet etmektedir. Bunda hepimizin hepimize karşı büyük sorumlulukları vardır. Vurdumduymazlık umursamazlık başta kendimiz ailemiz ve etrafımızdaki kişilerin sağlığını riske atacaktır. Bu büyük bir vebaldir, lütfen sosyal mesafe, maske ve temizlik başta olmak üzere tüm kurallara harfiyen uyalım” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ekiplerimiz Esentepe Mahallemizde Çalışma GerçekleştirdiÖnceki Haber

Ekiplerimiz Esentepe Mahallemizde Çalışm...

Hayrabolu Katlı Yer Altı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesi’nde Sona GelindiSonraki Haber

Hayrabolu Katlı Yer Altı Otoparkı ve Mey...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar