282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5841
EURO34.7806
ALTIN2491.7

Ergene’de Her Yer Dezenfekte Ediliyor.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Ergene Belediyesi ilçe genelinde ibadethaneler başta olmak üzere, bazı mekanları ilaçlamaya başladı.

Sağlık Bakanlığının, Türkiye’de korona virüs vakasının tespit edildiğine yönelik açıklamasının ardından Ergene’de önlemler artırıldı. Ergene Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalarda özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda temizlik ve ilaçlamayla birlikte dezenfekte çalışmaları gerçekleştirildi.

Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Baydarlı , korona virüse karşı tüm önlemlerin alındığını, ekiplerin dezenfekte çalışmasını sürdürdüğünü yapılan çalışmaların belirli periyotlarla birlikte düzenli olarak devam edeceği belirtti.   Başkan Yardımcısı Baydarlı “korona virüse karşı, bugün sağlık ekibimizle beraber dezenfekte çalışması yapıyoruz. Biz Ergene Belediyesi olarak camiler, okullar ve birçok ortak kullanım alanında çalışmalarımızı artırdık. Tabi kişisel olarak da alınacak önlemler var. Uzmanların söylediklerini dikkate almak gerek” dedi.

72 Saat Aralıksız Çalışmalarımız Devam Edecek

Ergene belediyesi korona virüse karşı çalışan ekiplerin başında olan Veteriner hekim Ahmet Sezer ise verdiği bilgilerde Ergene halkının temas ettiği ve toplum hareketinin olduğu bölgelerde günlük en az iki isteğe bağlı olarak dezenfekte çalışmaları olacağını belirtti.  Veteriner hekim Ahmet Sezer “Ergene halkının temas ettiği ve toplum hareketinin olduğu bölgelerde günlük en az iki isteğe bağlı olarak dezenfekte çalışmaları başladı. Okulların tatile çıkması ile ilçemizde 468 dersliğin geniş kapsamda ilaçlama imkânı bulacağız. Bu çalışmalarımız 72 saat aralıksız olarak yapılarak ilk dezenfekte çalışmalarını tamamlamış olacağız sonrasında ise çalışmalarımız rutin olarak devam edecek” dedi

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sığınmacıların Avrupa sınırında bekleyişleri sürüyorÖnceki Haber

Sığınmacıların Avrupa sınırında bekleyiş...

Tekirdağ adliyesinde dezenfeksiyon çalışması yapıldıSonraki Haber

Tekirdağ adliyesinde dezenfeksiyon çalış...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar