282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5173
EURO34.8453
ALTIN2487.9

Ergene’de Kazanlar İhtiyaç Sahipleri İçin Kaynamaya Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene’de Kazanlar İhtiyaç Sahipleri İçin Kaynamaya Devam Ediyor
Abone ol
Sosyal belediyecilik denilince ilk akla gelen belediyelerden olan Ergene Belediyesi bu alanda en güzel örnekleri sergilemeye devam ediyor. Belediye ekipleri her gün 100 ailenin evine tek kullanımlık kaplarda 3 çeşit sıcak yemek ulaştırıyor.

Ergene Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in talimatlarıyla tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını ülkemizde görüldüğü ilk anda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurularak Ergene’de ikamet eden tüm ihtiyaç sahiplerine hizmet verecek şekilde belediye bünyesinde kendi imkanları ve kendi personeli ile ürettiği yemekleri yine kendi personeli aracılığı ile belirlenen ihtiyaç sahiplerine evlerine her gün teslim ediyor.

Merkez, mahalle, köy ayırımı yapmadan Ergene’nin neresinde bir ihtiyaç sahibi varsa, evinde yemek pişiremeyecek durumda olan kim varsa evine sıcak yemeğini götürüyoruz, götürmeye de devam edeceğiz diyen Başkan Yüksel, “Halkımız için tüm birimlerimiz ve personelimizle omuz omuza verdik. Koronavirüs salgını ile mücadelede başlatmış olduğumuz sıcak yemek yardımımı hizmetimiz tüm hızıyla devam ediyor. Ergene’de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için canla başla çalışmaya, evlerine sıcak yemek dağıtmaya devam ediyoruz. Her gün yaklaşık 100 aileye tek kullanımlık kaplar içerisinde 3 çeşit sıcak yemeği evlerine kadar götürüp teslim ediyoruz” dedi.

Ergene Belediyesi ekipleri tarafından ulaştırılan yemekleri alan vatandaşlar Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve belediye ekiplerine teşekkür ettiler.

Koronavirüs salgını ile topyekun mücadele çalışmaları kapsamında başlatılan yemek dağıtımlarının yılın 12 ayında da devam edeceği bildirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yüksel’den Semt Pazarında Denetim ve İncelemeÖnceki Haber

Başkan Yüksel’den Semt Pazarında Denetim...

Aydoğdu Mahallesi’ne Süleymanpaşa Belediyesi eli değiyorSonraki Haber

Aydoğdu Mahallesi’ne Süleymanpaşa Beledi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar