282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5861
EURO34.8267
ALTIN2412.0

Ergenede Zabıta Denetimleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergenede Zabıta Denetimleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Abone ol
Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri İlçe genelinde fiyat/etiket denetimi, Pazar denetimi, ve hijyen denetimlerini tüm hızıyla sürdürürken ayrıca planlı çalışmanın yanında iletişim merkezine gelen ihbarlar da değerlendirilerek gerekli kontroller hızla gerçekleştiriliyor.

1 Yılda 3.350 İş Yeri Denetlendi

İlçe genelinde başarılı çalışmalar yürüten Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu kontroller kapsamında 1 yıl içinde Müdürlüğe 2166 evrak gelirken 2124 evrakta ilgili kurumlara gönderildi. 3.350 kez bölgede bulunan iş yerlerinin denetimi gerçekleşirken, Pazar yerleri yönetmeliğine göre 650 kez Pazar yerinin denetimi de yapıldı. 4207 sayılı tütün mamullerinin zararlarının önlenmesine dair kanun gereği Ergene İlçe Sağlık Grup Başkanlığı ekipleri ile birlikte bölgede bulunan iş yerleri 2650 defa hijyen denetim yapıldı.

Denetimler Aralıksız Devam Edecek

Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin imkân ve yetkilerini yasalar ve mevzuatlar çerçevesinde kullanarak şeffaf, adil, kalite odaklı, güvenilir, çalışkan ve çağdaş bir görev anlayışı ile çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Belediye Başkanı Yüksel, “Faaliyet gösterdiği konularda gerekli koordineyi sağlayarak çözümcü ve yapıcı anlayışla takım ruhuyla çalışarak Ergene halkına sunulmak istenen kaliteli hizmete öncülük edip, içinde yaşayan insanların yaşamaktan zevk alacağı bir kent oluşmasına katkı sağlayan Zabıta personelimiz vatandaşlarımız güvenliği ve huzuru için görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getiriyor. Yıl içinde performans göstergesinin üstüne çıkan ekiplerimiz denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürecektir” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çorlu Müzik Derneği Atatürk Evi İçin SöylediÖnceki Haber

Çorlu Müzik Derneği Atatürk Evi İçin Söy...

Çorlu’da Otobüs Duraklarının Sayısı ArtıyorSonraki Haber

Çorlu’da Otobüs Duraklarının Sayısı Artı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar