282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Ergeneli Kadınlar 8 Mart Kahvaltısında Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergeneli Kadınlar 8 Mart Kahvaltısında Buluştu
Abone ol
Ergene Belediyesinin ev sahipliği yaptığı Benek Koleji ve Ergene’de ki STK’ların ortaklaşa düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kahvaltısına Ergene’deki kadınlar yoğun bir katılım gösterdi.

Ergene Belediyesi Göl Restaurantta Benek Koleji ve Ergene’deki STK’ların ortaklaşa düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kahvaltı programı Ergene Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Kahvaltı programına Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i temsilen Başkan Vekili Ali Cengiz Yürük, Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Albayraktar, Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşı’nın eşi Ayşenur Taşçı, Cumhuriyet Halk Partisi Ergene Kadın Kolları Başkanı Emine Gakçı, Ergene Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Zuhal Albayraktar, 29 Ekim Kadınları Derneği Ergene Şubesi Başkanı Emine Turgut, Benek Koleji öğretmenleri ve çok sayıda kadın davetli katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı gerçekleştiren Ergene Belediye Başkan Vekili Ali Cengiz Yürük, “Türk toplumunda kadının aile içinde yeri ve önemi çok büyüktür. Bizim tarihimizde kadın erkek hep yan yana olmuştur. Kadınımız Cumhuriyetin kurulması ile birlikte Atatürk tarafından tekrardan baş tacı yapılmıştır. Kadınlarımızın hayatımızın her alanında fedekarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil etmektedir. Bu anlayışla başımızın tacı şehit annelerimiz, yarınlarımızın mimarı kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” ifadelerine her verdi.

Ergene’deki kadınların çok yoğun ilgi gösterdiği kahvaltıda Göl Restaurant’ın düğün salonu kısmı adeta doldu taştı. Bu güzel programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden davetliler ayrıca Ergene İlçesine böyle güzel bir eser kazandıran Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i de tebrik ederek teşekkürlerini ilettiler.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Belediyesi Şehitlikte Çevre Düzenlemesi Çalışmalarında BulunduÖnceki Haber

Ergene Belediyesi Şehitlikte Çevre Düzen...

Ergene Belediyesi Deforme Olan Yolları OnarıyorSonraki Haber

Ergene Belediyesi Deforme Olan Yolları O...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar