282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3887
EURO35.09
ALTIN2326.7

Ergene’ye Değer Katan Parklar Yapılarak Güzellik Üstüne Güzellik Katılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene’ye Değer Katan Parklar Yapılarak Güzellik Üstüne Güzellik Katılıyor
Abone ol
Ergene Belediyesi kurulmuş olduğu günden bu yana sosyal donatı ve yeşil alan oluşturma konusunda 6 yıl içinde çok uzun bir yol kat ederek Ergene ilçesine yeni parklar kazandırdı. Bu parklardan bir yenisi olan Ulaş Halk Bahçesi Parkı da tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Ergene ilçesine değer katan parkları vatandaşların hizmetine sunan Ergene Belediyesi kurulmuş olduğu yıldan itibaren Ergeneye kazandırmış olduğu parklar ile yeşil alan konusunda büyük bir yükseliş yaşadı. Hizmet süresi içinde Masal Park, Sevgi Parkı, Barış Parkı, Zübeyde hanım Parkı, Cumhuriyet Parkı, Zübeyde Hanım Parkı, İğneler Gençlik ve Aile Parkı, Şehit Mustafa Erişen ve Şehit Sedat Mekan Parkı, Marmaracık Mahallesi 100. Yıl Gençlik Parkı ve Ulaş Halk Bahçesi Parklarını Ergeneli vatandaşların hizmetine sundu.Ülkemizde yaşanılan koronavirüs salgını ile yoğun bir şekilde mücadelesini sürdüren Ergene Belediyesi bunun yanı sıra söz verdiği projeleri de bir bir hayata geçiriyor.

Türkiye’de Örnek Gösterilen Bir Belediye

Yeni kurulan bir belediye olarak 6 yıl gibi kısa bir sürede İlçeye kazandırmış olduğu yeşil alan ve parklar ile Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel vatandaşların takdirini topladı. Trakya’nın yükselen yıldızı olan Ergene Belediyesi 6 yılda yapmış olduğu üst yapı, alt yapı, ilçeye kazandırmış olduğu park ve yeşil alanlar, düğün salonları, spor tesisleri, Beren bebek çocuk akademisi ve daha bir çok projesi ile Türkiye’de örnek gösterilecek bir belediye oldu.

Ergene günden güne Belediyenin yapmış olduğu çalışmalar ile güzelleşirken Ergene Belediyesi daha yaşanılabilir ve daha modern bir Ergene için tüm ekipleri ile birlikte gece gündüz demeden çalışıyor.

Durmadan, Yorulmadan, 7/24 Sahadayız

Kısa bir süre önce yapımına başlanılan ve tamamlanan Ulaş Halk Bahçesi Projesini inceleyen Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, “Başkanımız Rasim Yüksel gibi sahadan ilçemizi yönetiyoruz. Söz verdiğimiz projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Ergene’de her zaman en iyisine,  en güzeline layık olan vatandaşlarımız için durmadan, yorulmadan, 7/24 sahada çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edirne’de ehliyetsiz sürücünün kullandığı araç motosiklete çarptı: 1 yaralıÖnceki Haber

Edirne’de ehliyetsiz sürücünün kullandığ...

ÇERKEZKÖY’ÜN TAŞKIN SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYORSonraki Haber

ÇERKEZKÖY’ÜN TAŞKIN SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞU...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar