282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3791
EURO35.0241
ALTIN2326.1

Ergene’ye Yeni Bir Futbol Sahası Daha Kazandıracağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene’ye Yeni Bir Futbol Sahası Daha Kazandıracağız
Abone ol
2023 yılında Ergene’ye bir futbol sahası daha kazandıracağının müjdesini veren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel önce ki gün projenin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.2022 yılında Vakıflar mahallesine kazandırılan 19 Mayıs Gençlik Stadının benzerini Kırkgöz ve Esenler mahalleri için yapacaklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel önceki gün Kırkgöz mahalle muhtarı ve vatandaşlarla birlikte projenin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

2023 Yılı Hizmetlerimizin Konuşulacağı Bir Yıl Olacak

2023 yılında ilçemize yep yeni bir spor tesisi daha kazandıracağız diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Vakıflar mahallemize kazandırdığımız 19 Mayıs Gençlik stadı projemizin bir eşini Kırkgöz ve Esenler mahallelerimiz için hazırlıyoruz, bu güzel projemizi iki mahallemiz ortak kullanacak. Projesi tamamlandığı gibi yapım ihalesine çıkarak 2023 yılında halkımızın, gençlerin ve sporseverlerin hizmetine sunacağız. 2023 yılı Ergene için proje ve hizmetlerin konuşulacağı bir yıl olacak. Halkımıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

İlçemize Kazandırdığımız Kalıcı Eserlerimize Yenilerini Ekleyeceğiz

Ergene’de her alanda olduğu gibi sporda da öncü olduklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Herkesin bildiği üzere Tekirdağ’ı profesyonel liglerde temsil eden tek takım ilçemizin takımı olan Ergene Velimeşespor’dur. Gerek profesyonel gerekse amatör futbol kulüpleri olmak üzere sporun her branşına Ergene Belediyesi olarak destek olduk olmaya da devam ediyoruz. Ergene’mize kazandırdığımız sayısız kalıcı eserlerimize 2023 yılında yenilerini ekleyeceğiz. İşte bunlardan bir tanesi de Kırkgöz ve Esenler mahallemizin ortak kullanacağı yeni futbol sahası olacak. Kırkgöz mahalle muhtarımız ve vatandaşlarımız ile futbol sahasının yapılacağı alanda incelemeler gerçekleştirerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GÜBRE KOKUSU KANSER YAPMAZ SANAYİ KOKUSU KANSER YAPAR.Önceki Haber

GÜBRE KOKUSU KANSER YAPMAZ SANAYİ KOKUSU...

NKÜ’deki kanser aşısı çalışmalarında deney hayvanlarına geçiliyorSonraki Haber

NKÜ’deki kanser aşısı çalışmalarında den...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar