282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5433
EURO34.9035
ALTIN2434.3

ESENTEPE MAHALLESİNDEKİ MİNİ GÖLET TEHLİKE SAÇIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ESENTEPE MAHALLESİNDEKİ MİNİ GÖLET TEHLİKE SAÇIYOR
Abone ol
Çorlu’da Esentepe Mahallesi, Adnan Doğu Caddesi, Kervancı Suit’in önündeki alan her yağışta bir mini gölet halini alıyor.

Biraz ötesinde yaya geçidi ve otobüs durağının olduğu yeri vatandaş normal günlerde sıklıkla kullanıyor. Ancak her yağışta su biriken alanda adım atmak bile mümkün olmuyor.

Binanın altında büyük bir zincir market ile yanında bir avmnin ve restoranın bulunduğu yerin üst katında da bir güzellik merkezi, diş polikliniği ve kafe yer alıyor. Yağışlı havalarda buralara gelen müşterilerin alışveriş için mekanlara girmesi adeta imkansızlaşıyor. Hatta arabalarını park edecek sürücüler de durumdan şikayetçi.  Araçlarını suyun içine park etmemek için çevredeki farklı yerlere yöneliyor.

Yaşlı, çocuk ya da hamile kadınlar, engelliler gibi dezavantajlı grupların daha da zorlandığı bu yer onlar için ayrı bir çile oluyor. Vatandaşlar özellikle yaşlı bir yayanın üst kattaki diş polikliniğine gitmek istediğini yürüteci ile ıslanmak pahasına da olsa suyun içinden geçtiğine tanık oldu. Bu güzergahı tercih edenlerin tek sıra halinde suya düşmeden dükkanların önünden dikkatle geçmeye çalıştığı ve çok zorlandığı açıkça görülüyor.  Su birikintisinin diğer tarafından geçmek isteyen yayalar ise trafiğin aktığı yolun ortasına kadar gitmek durumunda kalıyor.

Vatandaşların Çorlu Belediyesine yaptıkları ısrarlı şikayetlerin sonucunda Fen İşlerinden gelen iki kişinin de sadece durum tespiti yaptığı görüldü. Sorularımızı yanıtlamaktan kaçınan görevli sadece rögarların yetersizliğinden kaynaklanan bu problemi farklı birimlerin çözebileceğini söyledi. “Ancak geçici olarak suyu çektirebiliriz” dedi.

Yıllardır devam eden sorun bugüne kadar çözülmedi. Vatandaş ve esnaf artık problemin kalıcı olarak çözülmesini bekliyor.

Handan Var 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
İNSAN ve HAYVAN SAĞLIĞININ TEMEL YAPI TAŞI VETERİNER HEKİMLERDİRÖnceki Haber

İNSAN ve HAYVAN SAĞLIĞININ TEMEL YAPI TA...

Kılıçdaroğlu: Çok kutuplaştık artık birleşelim(2)Sonraki Haber

Kılıçdaroğlu: Çok kutuplaştık artık birl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar