282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.3688
EURO34.6767
ALTIN2389.4

EVLİ BİR KİŞİYE NASIL EVLİLİK VADEDEBİLİRİM

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Evlenmek vaadi ile 328 Bin TL dolandırıldığını iddia eden iş adamı A.E.’nin açıklamalarına cevap veren emlakçı Nilay Paçacı; “Evli bir insan benimle evlenemez. Evli bir kişiye evlilik nasıl vadedebilirim. Ayrıca kendisinin 2 çocuğu var. Geliri ne olabilir ki bana her gün 2-3 bin TL para göndersin. İş adamı olduğunu ispatlasın” dedi.

Çorlu’da birkaç gündür gündemde olan ve herkesin açıklamalarını merakla beklediği emlakçı Nilay Paçacı ile görüşerek kendisi hakkındaki iddiaları sorduk. 
İzmir doğumlu olduğunu ve 17 yıldır da Çorlu’da yaşadığını belirten Nilay Paçacı; “Çorlu’ya geldiğimde 3 yıl huzurevinde görev yaptım. Daha sonra gayrimenkul işinde devam ettim” dedi. Evlenme vaadi ile 328 bin TL dolandırdığı iddia edilen Nilay Paçacı; “Bu iddiayı ortaya atan kişi ile 1,5 yıl önce tanıştık. İlk bana yeğenine ev almak için geldi. Daha sonra kendisi ile arkadaş olduk. Fakat almadı benden daireyi. Oturup yemek yemişliğimiz, kahve içmişliğimizde var. Ben dostane gördüm ama değilmiş. O dönem bende 6 ay boyunca bir araba bıraktı. Bende zaten Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum. Eşine ve kendisine uzaklaştırma aldım. Benim 328 bin TL aldığımı söylüyor. Evli bir insan benimle evlenemez. Evli bir kişiye evlilik nasıl vadedebilirim. Ayrıca kendisinin 2 çocuğu var. Geliri ne olabilir ki bana her gün 2-3 bin TL para göndersin. İş adamı olduğunu ispatlasın.”
Emlak ofisini ben donattım iddiasına Paçası; “Bütün eşyalarımın faturası mevcut. Beni arayarak tehdit ediyor. Evine adam gönderirim diyor. Son kozlarını oynuyorsun Paçacı dedi bana. Kendisinin yakalanması için tekrar hakkında dava açtım. Ayrıca bu kişinin bende senedi var. Bana borcu var. Kimse boşu boşuna senet imzalamaz. Diğer dolandırdığım iddia edilen kişiler bana niye dava açmamışlar. 8 yıldır aynı adresteyim. Şunu sorsunlar, A.E. adlı kişinin kaç adet dosyası var” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
MECLİS ÜYESİ KORANAVİRÜSE YENİK DÜŞTÜÖnceki Haber

MECLİS ÜYESİ KORANAVİRÜSE YENİK DÜŞTÜ

Süleymanpaşa bambaşka bir görünüme kavuşuyorSonraki Haber

Süleymanpaşa bambaşka bir görünüme kavuş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar