282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Fırıncı, ekmek alıp vermediği paranın üstünü alan müşteriden şikayetçi oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Fırıncı, ekmek alıp vermediği paranın üstünü alan müşteriden şikayetçi oldu

TEKİRDAĞ’ın Şarköy ilçesinde bir kişi, ücretini ödemeden aldığı 3 ekmek için 170 TL para üstü alarak fırından ayrıldı. İşletme sahibi Naci Ünal, kişinin dalgınlığından yararlanıp kendisini dolandırdığını iddia ederek şikayetçi oldu.
Şarköy’ün Camikebir Mahallesi Arif Hikmet Caddesi’nde Naci Ünal’ın işlettiği fırına gelen kişi, 3 ekmek almak istediğini söyledi. Bu kişi, cüzdanından 200 lira çıkarıp Ünal’a gösterip, oyalayarak parayı vermeden 3 ekmek ile 170 liralık para üstünü de alıp fırından ayrıldı. İşletme sahibi Naci Ünal, olay sonrası kasasında para eksiği olduğunu anlayıp, güvenlik kamerasını inceledi. Görüntülerde, ekmek alan kişinin parayı ödemediğini belirleyen Ünal, polis merkezine gidip şikayetçi oldu.
Fırın sahibi Naci Ünal, kişinin dikkatini dağıtarak dalgınlığından yararlandığını belirterek, ”Şüpheli, sürekli konuşarak dikkatimi dağıtmaya çalıştı. Önce 3 tane ekmek istedi, cüzdanından 200 TL çıkararak bana gösterdi. Ben de 3 ekmeğin 21 TL tutarında olduğunu söyledim, bozuk 1 TL’si olduğunu söyleyerek verdi. Ben de 180 TL para üstü çevirdim. 1 tane daha ekmek istedi. Benim verdiğim 180 TL paradan 10 TL bana verdi. Kasamda 200 TL’nin olmadığını gördüm, şüphelendim, çocuklardan güvenlik kamera kayıtlarını incelemelerini istedim. Kamera kayıtlarını izleyince dolandırıldığım ortaya çıktı. Görüntülerde 200 TL parayı gösterip bana vermeden avucunun içine sakladığını tespit ettik. Kendisinden şikayetçi oldum. Tespit edilip cezalandırılmasını istiyorum” dedi. 
OLAY GÜVENLİK KAMERASINDA
İşletmenin güvenlik kamerasına yansıyan olayda, kişinin dükkana girip siparişlerini aldıktan sonra cüzdanından 200 TL’yi çıkarıp, işletme sahibine gösteriyor. Şüpheli, siparişlerinin 21 lira tuttuğunu öğrendiği sırada, elindeki 200 lirayı diğer avucuna alıp kasaya 1 lira uzatıyor. Ekmeklerin parasını almayan fırın sahibi dalgınlıkla, para üstü olarak 180 lira veriyor. Kişi, 180 liradan 10 lira geri uzatıp 1 ekmek daha almak istediğini belirtiyor. İşletme sahibi de diğer müşterilerle uğraşırken, şüpheli dükkandan ayrılıyor. (DHA)

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Avrupa’ya açılan sınır kapılarından 2 milyon 214 bin gurbetçi çıkış yaptıÖnceki Haber

Avrupa’ya açılan sınır kapılarından 2 mi...

Çorbacıda masa ve sandalyelerin havada uçuştuğu kavga kameradaSonraki Haber

Çorbacıda masa ve sandalyelerin havada u...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar