282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.553
EURO34.8755
ALTIN2426.9

Galibiyet serisi Afyonda sona erdi Afjet Afyonpor 2 – 0 Ergene Velimeşespor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Galibiyet serisi Afyonda sona erdi Afjet Afyonpor 2 – 0 Ergene Velimeşespor
Abone ol
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor deplasmanda oynadığı maçta Afjet Afyonspor takımına 2 – 0 yenildi. Bu skorla mavi beyazlıkları 3 maçlık galibiyet serisi de sona erdi.

Afyon Zafer Stadı’nda oynanan karşılaşmada Batuhan Gültek, Emre Demirel ve Burak Sami Şad hakem üçlüsü görev aldı.

 

İlk yarısı golsüz sona eren maçta ikinci yarının henüz 3. dakikasında Fatih Cerlek’in ceza sahası içerisinde rakibine yaptığı müdahalenin ardından hakem Batuhan Gültek penaltı noktasını gösterdi. Erhan Şentürk’ün penaltıdan kaydettiği golle ev sahibi Afjet Afyonspor 1 – 0 öne geçti.

Bu golün ardından beraberlik için rakip kale önünde çoğalmaya çalışan Ergene Velimeşespor zaman zaman savunmasında da açıklar verdi.

 

Bu pozisyonların birinde savunma arkasına atılan topa hareketlenen Mithat Pala 64. dakikada ev sahibi takımı 2 – 0 öne geçirdi.

 

Maçın son bölümlerinde Ergene Velimeşespor’un kazandığı gol ofsayt gerekçesi ile geçerli sayılmayınca karşılaşma ev sahibi Afjet Afyonspor’un 2 – 0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla Ergene Velimeşespor 11 maç sonunda topladığı 10 puanla 20 takımlı grubun 17. sırasında yer alırken Afjet Afyonspor ise puanını 18’e yükselterek 10. sırada yer aldı.

 

Ligde üst üste iki maçını evinde oynayacak olan Ergene Velimeşespor ilk olarak hafta arası oynanacak olan maçta Diyarbekirspor A.Ş. takımını Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda konuk edecek. 10 Kasım 2021 Çarşamba günü oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. Ardından hafta sonu yine evinde bu kez Etimesgut Belediyespor takımını konuk edecek olan Ergene Velimeşespor bu karşılaşmayı da 14 Kasım 2021 Pazar günü Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynayacak. 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Lüleburgaz’ın kurtuluşunun 99’uncu yıl dönümü törenlerle kutlandıÖnceki Haber

Lüleburgaz’ın kurtuluşunun 99’uncu yıl d...

Başkan Yüksel Vali Çiçek’i makamında ziyaret etti Afyon Valisi Çiçek’e meşhur Velimeşe bozasıSonraki Haber

Başkan Yüksel Vali Çiçek’i makamında ziy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar