282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3511
EURO35.1428
ALTIN2308.4

Hobi Bahçeleri İçin Başvurular Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hobi Bahçeleri İçin Başvurular Devam Ediyor
Abone ol
Çorlulu vatandaşların şehir hayatı içerisinde doğal yaşama yakınlaşmaları, üretim yapabilmeleri ve sosyalleşebilmelerini sağlayabilmek amacıyla kurulması planlanan hobi bahçeleri için ön talep başvuruları devam ediyor. Son başvuru tarihi ise 31 Ekim 2020.

Çorlu halkının doğa ile iç içe olmasını amaçlayan hobi bahçelerinin Zafer Mahallesi Ekin Caddesi 159 ada 1 parsel üzerinde kurulması planlanıyor. 180 adet hobi bahçesinin 18 adedi şehit yakını, gazi ve gazi yakını (1. derece) ile engelli (en az %40) vatandaşlarımıza ücretsiz olarak ayrılacak.

114 Başvuru Yapıldı

Çorlulu vatandaşların yararlanabileceği hobi bahçeleri için bugüne kadar 34 engelli kontenjanı olmak üzere toplamda 114 başvuru yapıldı. Her biri 42 metrekare olan bahçelerin toplam sayısı ise 180 olacak.

Başvuru tarihinin sona ermesinin ve tüm taleplerin toplanmasının ardından hobi bahçeleri için Encümen huzurunda asil ve yedek listenin belirleneceği kura çekimi gerçekleştirilecek. Kuranın ardından bahçe tahsisleri yapılacak ve vatandaşlar 1 Mart - 15 Aralık 2021 tarihleri arasında bahçede üretim yapabilecek. Hobi bahçesi tahsis ücreti, Çorlu Belediye Meclisi’nin belirleyeceği 2021 yılı ücret tarifesine göre belirlenecek ve ücretler tek taksitte ödenecek.

Yazılı Müracaat Koşulu

Üretime açılacak hobi bahçeleri için 31 Ekim 2020 tarihine kadar Çorlu Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne yazılı olarak müracaat edilmesi gerekiyor. Başvuruda bulunmak isteyenler aşağıdaki linkte yer alan formu doldurabilir ve işletme yönetmeliğini okuyarak hobi bahçeleri ile ilgili bilgi alabilir.

http://www.corlu.bel.tr/duyuru/1/111/hobi-bahceleri-isletme-yonetmeligi-duyurusu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Belediye Başkanı Yüksel'in Kovid-19 tedavisi İstanbul'da sürecekÖnceki Haber

Ergene Belediye Başkanı Yüksel'in Kovid-...

Kırsal mahallelerde her ihtiyaca Süleymanpaşa Belediyesi eli değiyorSonraki Haber

Kırsal mahallelerde her ihtiyaca Süleyma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar