282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3298
EURO35.0714
ALTIN2297.8

İYİ PARTİ’DEN EKREM EŞKİNAT’A DESTEK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ PARTİ’DEN EKREM EŞKİNAT’A DESTEK
Abone ol
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in CHP ile yaptığı protokole sadık kalacaklarını kaydeden İYİ Partili isimler düzenledikleri basın açıklamasında Millet İttifakı Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Eşkinat’ı destekleyeceklerini açıkladılar.

İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi 8 Kişi İYİ Parti listesinden istifa ederek Millet İttifakı Adayı Ekrem Eşkinat’ı destekleme kararı aldılar. Konuyla ilgili Süleymanpaşa ilçesi Yelken Kulübünde bir basın açıklaması gerçekleştiren İYİ Partili siyasetçiler, 31 Mart 2019 günü gerçekleşecek yerel seçimde adaylarının Ekrem Eşkinat olduğunu, Adayın çıkmadığı bir yerde belediye meclis üyeliği listesinin çıkmasının doğru olmadığını belirttiler.

PARTİMİZİN HAYRINA OLMAYACAK BİR ÇALIŞMA

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Partili Alper Gürdal; ‘’31 Mart 2019 mahalli idareler yerel seçiminde İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisinin genel merkezlerde anlaşması sonucu Millet ittifakı adı altında birlik ve güç birliği anlaşması sağlanarak seçimlerde ortak bir yol uygulanması üzerine karar verilmiştir. Her iki partinin görüşmeleri sonucunda yapılan ortak görüşmeler ile ilçemizde gösterilecek belediye başkan adayları ve belediye meclis üyeleri adayları hakkında bir mutabakat sağlanmıştır. Bu görüşmeler neticesinde İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığı olarak belediye meclis üyeliklerinde ayrı bir liste ile seçimlere girme kararı verilmiştir. Belediye Başkanlığı için ise herhangi bir aday gösterilmemiştir. Belediye Meclis üyeleri isimleri olsa dahi bu yanlış anlaşılma olayını fark etmiş, partimiz için hayırlı sonuç çıkmayacağı düşünülerek Belediye Meclis Üyeliği adaylığından istifa ederek İYİ Parti Genel merkezinin aldığı kararı uymayı bir görev bildik.’’

EŞKİNAT’A TAM DESTEK VERECEĞİZ

Alper Gürdal; ‘’ 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde partimizin aday göstermediği Süleymanpaşa ilçemizde Genel merkezimizin yapmış olduğu iş birliği anlaşmaları uyarınca ilçemizde de mutabakat ilkelerine uygun hareket edeceğimizi bildiriyoruz. Genel Merkezlerin iş birliği protokolleri çerçevesinde Cumhuriyet Halk Partisine bırakılan Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı için Millet İttifakı ortak adayı sayın Ekrem Eşkinat’la birlikte hareket etmeyi ve seçimlerde belediye başkan adayımız olarak kendisine tam destek vereceğimizi tüm hemşerilerimizle paylaşmayı bir görev bildik. Kamuoyuna saygı ile sunarız.’’ dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erçili’den Müthiş EforÖnceki Haber

Erçili’den Müthiş Efor

ANILARDA ERBAKANSonraki Haber

ANILARDA ERBAKAN

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar