282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3484
EURO35.1569
ALTIN2310.0

İFTAR SOFRAMIZ KIZILPINAR VE İSTASYON MAHALLELERİMİZDE KURULDU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İFTAR SOFRAMIZ KIZILPINAR VE İSTASYON MAHALLELERİMİZDE KURULDU
Abone ol
Çerkezköy Belediyesi’nin geleneksel mahalle iftarlarının altıncısı Ak-İş Hafriyat firmasının katkıları ile kısa bir süre önce 3 mahalleye bölünen Kızılpınar’da, yedincisi ise Joyce ve Net Organizasyon firmalarının katkıları ile İstasyon Mahallemizde kuruldu.

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları birlik ve beraberlik duyguları içerisinde devam ediyor. Bu yıl ilki Bağlık Mahallesi’nde, ikincisi ise Fatih Mahallemizde, üçüncüsü Cumhuriyet Mahallesi’nde, dördüncüsü Yıldırım Beyazıt Mahallemizde, beşincisi Veliköy Mahallemizde kurulan mahalle iftarlarımız, 22 Nisan Cuma akşamı kısa süre önce 3 mahalleye bölünen Kızılpınar’da, yedincisi ise İstasyon Mahallemizde binlerce vatandaşımızın katılımı ile gerçekleşti. Mahalle iftarlarımızda, aynı sofra etrafında hep birlikte oruçlar açıldı, dualar edildi ve sohbetler yapıldı.

 

KIZILPINAR VE İSTASYON MAHALLE SAKİNLERİYLE AYNI SOFRADA BULUŞTUK

 

Kızılpınar Kapalı Pazar yeri önünde kurulan iftar sofrasına Belediye Başkanımız Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcılarımız Nedim Yılancı ve Enver Bayram, Meclis Üyelerimiz ve 3 bine yakın vatandaşımız katıldı. İftar sofrasında mahalle sakinleri ile bir araya gelen ve onların Ramazan ayı coşkusuna ortak olan Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen mahalle iftarlarımıza pandemi nedeni ile ara vermiştik. 2 yıllık aranın ardından bu yıl mahalle iftarlarımıza Bağlık, Fatih, Cumhuriyet, Yıldırım Beyazıt ve Veliköy Mahallelerimizin ardından Kızılpınar ve İstasyon Mahallelerimiz ile devam ettik. Her iki mahallemizde de hemşerilerimiz ile aynı sofra etrafında buluşarak, oruçlarımızı açtık, sohbetlerimizi yaptık, istek ve şikayetlerini dinledik.

 

KATKIDA BULUNAN FİRMALARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Kızılpınar’da düzenlediğimiz mahalle iftarımıza katkıda bulunan Ak-İş Hafriyat firmasına ve İstasyon Mahallemizdeki iftarımıza katkı sunan Joyce ve Net Organizasyon firmalarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇERKEZKÖYDE 23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLANDIÖnceki Haber

ÇERKEZKÖYDE 23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLANDI

BAYRAMDA ÇOCUKLARIMIZ DOĞANIN KEYFİNİ ÇIKARDILARSonraki Haber

BAYRAMDA ÇOCUKLARIMIZ DOĞANIN KEYFİNİ ÇI...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar