Reklamı Geç
müge
282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3386
EURO35.1811
ALTIN2241.5

“İKİNCİ BAHAR” AYAKTA ALKIŞLANDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“İKİNCİ BAHAR” AYAKTA ALKIŞLANDI
Abone ol
Çerkezköy Belediyesi Kültür – Sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen “İkinci Bahar” isimli tiyatro oyunu, tiyatro severlerden tam not aldı. Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın da izlediği oyunun sonunda sanatçılar, tiyatro severler tarafından ayakta alkışlanarak sahneden uğurlandı.

ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NDE SAHNELENDİ

“İkinci Bahar” adlı tiyatro oyunu 18 Ocak Salı günü saat 20.00’de Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Etkinliğe Belediye Başkanımız Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcılarımız Nedim Yılancı ve Levent Yıldırım ile çok sayıda tiyatro sever katıldı. Alfonso Paso tarafından yazılan ve yönetmenliğini Serkan Budak’ın yaptığı oyunun başrollerini usta sanatçılar Cihat Tamer ve Suzan Aksoy paylaşırken; Kerem Poyraz Kayaalp, Selin Köseoğlu ve Serkan Budak da performansları ile büyük beğeni kazandı.

2 PERDE OLARAK SAHNELENDİ

Aşk, romantizm, komedi konularındaki tiyatro oyunu 2 perde olarak sahnelendi. Tiyatronun konusu ise şöyle: “İki kuşak var. İdeallerini, hayallerini çok çalışmak, çok çok para kazanmak üzerine kuran bir genç kuşak ve solmuş çiçeklerin kendine özgü kokuları olduğunu geç de olsa fark etmiş olan diğer kuşak. Yaşamımız anlamını yitirmeye başlayınca, gerçekten ölmeye başlarız ve bunun kaç yaşında olduğumuzla alakası yoktur.”

BÜYÜK GURUR VE MUTLULUK DUYDUK

Oyun sonunda sanatçıları tebrik eden ve çiçek takdim eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Kültür Sanat etkinliklerimiz kapsamında zengin içerikli birçok programı sanatseverlerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Böylesine değerli sanatçılarımızı Atatürk Kültür Merkezi'mizde izlemekten büyük gurur ve mutluluk duyduk. Kentimizin kültür sanat yaşamına katkı sunmak için hazırladığımız etkinliklere ilgi gösteren siz değerli hemşerilerime de çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmanlı’dan kalan mesleklere kadınlar sahip çıkıyorÖnceki Haber

Osmanlı’dan kalan mesleklere kadınlar sa...

TRAKYA BELEDİYELER BİRLİĞİ DIŞ İLİŞKİLERDE DUR DURAK BİLMİYORSonraki Haber

TRAKYA BELEDİYELER BİRLİĞİ DIŞ İLİŞKİLER...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar