282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5671
EURO34.8565
ALTIN2434.1

İL YÖNETİM KURULUNUN YAPTIĞI HER İŞİ YAPACAĞIZ!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İL YÖNETİM KURULUNUN YAPTIĞI HER İŞİ YAPACAĞIZ!
Abone ol
CHP Genel Merkez tarafından Tekirdağ Geçici Kurul olarak atanan İl Başkanlığı ve yönetimi basın mensupları ile bir araya geldi.

CHP İl Başkanlığında gerçekleşen istifaların ardından Genel Merkez tarafından atanan Geçici Kurulda yer alan ve İl Başkanı olarak atanan Mehmet Nuri Saygun, yönetim kurulu üyeleri Aydın Kurban, Mehmet Ali Işıkgör, Recep Balabıyık, Özcan Doğan, Melih Foçalıgil ve Kudret Bulut parti binasında basın mensupları ile bir araya geldi. 45 gün boyunca görevde kalacak olan yönetim olarak seçim süreci ve parti içi çalışmaları aktaran İl Başkanı Mehmet Nuri Saygun, neden ve niye geldiklerini de anlattı. Saygun, “Biz bir müddettir siyaset sahnesinden uzaklaşmış kendi evinde, kendi dünyasına çekilmiş, özellikle 4 arkadaş olarak partinin ihtiyacı olduğu bir dönemde bize verilen bir görevi yerine getirmek üzere partiye geri döndük. Cumhuriyet Halk Partisi’nin var olan sancı ve sıkıntılarını halledelim, Cumhuriyet Halk Partisi’ni köprüden önceki son çıkışta yanlış yere çıkmadan partiyi ve ülkeyi doğru yere taşıyalım diye geldik. Önceki Dönem İl Başkanları olarak bir kuruluz. Bizim içimizde herkesin eşit hakkı var. Önce kendi içimizde demokrasiyi, özgürlüğü ve eşitliği yaşatmak istiyoruz ve yaşattığımızı düşünüyorum. Bizim yönetimdeki arkadaşlarımız benden izin almaya ihtiyaç duymazlar, konuşacakları, söyleyecekleri bir şeyler varsa gayet rahat bir şekilde dile getirebilirler. Parti içinde sıkıntı olur! Cumhuriyet Halk Partisi bir aile! Bu ailenin içinde her ailede olduğu gibi huzur, mutluluk, güven gibi birlikte yaşamak duyguları olduğu gibi ara ara anlaşmazlıklar ve tatsızlıklar olabilir. Cumhuriyet Halk Partisi son süreçte bir takım sancı ve sıkıntıları yaşanmış ki İl Yönetim Kurulu hukuki tebliğe düşmüş. İl Yönetim Kurulu düşüşüyle bu kurulu veya atamayla gelirken bir farklı kadronun ya da bir başka kesimin biatlarını yapmak için gelmediğimizi bilin. Biz bir tek şeyin adamıyız, o da Cumhuriyet Halk Partisi’nin! Cumhuriyet Halk Partisi’ni başarıya taşıyabilmenin, o görevi yerine getirebilmenin mutluluğunu yaşamak için burayı geldik! Süremiz belli, 45 günlük bir süremiz var! Kurallara göre bizim 45 gün içinde seçimleri hazırlamamız, seçimi yapmamız ve yeni İl Yönetim Kurulu oluşturmamız gerekiyor. Yani temel görevimiz sadece seçim hazırlığı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin İl Yönetim Kurulunun yaptığı her işi yapmaya karar verdik. Gelir gelmez de bir şeyler yaptık. İlçe Başkanlarıyla toplantı yaptık, İlçe Başkanların sancı ve sıkıntılarını dinledik, paylaştık! Neler yapabileceğimizi hesapladık. Diğer taraftan da Kadın Kolları Başkanımızla konuştuk, İl ve İlçe Kadın Kollarımızla bir toplantı düzenleyeceğiz. Ardından İl ve İlçe Gençlik Kollarıyla bir toplantı düzenleyeceğiz. İş pozisyonlarını bilmemekle beraber Büyükşehir Belediye Başkanımız ve diğer İlçe Belediye Başkanlarımız ile bir araya geleceğiz.”dedi.

ÖNCEKİ SEÇİM DELEGELERİ KATILACAK!

İl Başkanlığı seçimleri ile ilgili bilgiler veren Saygun, “İl Delegasyonu 600+10 kişiden oluşuyor. Yedek üye yok, ayrılan ya da vefat eden varsa onlar silinecek. Daha önce ilçe başkanlıklarında yapılan seçimlerde il delegesi olan üyeler yine daha önceki İl Başkanlığı seçiminde kullandığı gibi belirlenecek seçim gününde oy kullanabilecekler. Geçici de olsak biz bu görevi yerine getirmeye çalışacağız. Mevcut delegeleri İlçe Seçim Kuruluna sunacağız ve onayını bekleyeceğiz. Ardından 3 günlük partimizde askıya listeleri çıkaracağız.”diye konuştu.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TEKİRDAĞ’IN EN BÜYÜK EKMEK FABRİKASI AÇILDI!Önceki Haber

TEKİRDAĞ’IN EN BÜYÜK EKMEK FABRİKASI AÇI...

99. YILI COŞKUYLA KUTLADIKSonraki Haber

99. YILI COŞKUYLA KUTLADIK

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar