282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3791
EURO35.0241
ALTIN2326.1

İsmail Ceylan Uyuşturucu ve Fuhuşla ilgili sert konuştu.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İsmail Ceylan Uyuşturucu ve Fuhuşla ilgili sert konuştu.
Abone ol
Büyük Birlik Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle basın mensuplarıyla buluştu. Basın mensuplarına konuşan ilçe başkanı İsmail Ceylan Çorlu’daki uyuşturucu ve fuhuşa dikkat çekti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Büyük Birlik Partisi Çorlu İlçe Başkanı İsmail Ceylan basın mensuplarına konuştu. Basın toplantısına Büyük Birlik Partisi MYK üyesi aynı zamanda Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan’da katıldı. Demircan’da basın mensuplarının 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutladı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle basın mensuplarıyla bir araya gelen BBP Çorlu İlçe Başkanı İsmail Ceylan Çorlu’daki sorunlara değindi. 

UYUŞTURUCU KONUSUNDA TEHDİT EDİLDİM

Çorlu’daki uyuşturucuyla ilgili konuşan BBP Çorlu İlçe Başkanı İsmail Ceylan, “Uyuşturucuyla ilgili ciddi sıkıntılar var, ben bununla ilgili tehdit edildim, ölümle tehdit edildim. Ama yılmadım, belediye meydanında uyuşturucuyla ilgili insanlarla birebir konuştuk. Uyuşturucuya bağlı çocukların tedavileri konusunda yardımcı oldum, daha sonra işyerleri görüşüp iş imkanı sağlamaya çalıştık. Ama bunlara ilk önce devlet mekanizmasının çok iyi denetleyip uyuşturucuya yol veren kim varsa, onların elebaşlarını ezmeleri gerekiyor. Uyuşturucu satıcılarına gerekli önlemler alınmalıdır” dedi. 

FATİH CAMİNİN ORADA KADIN TİCARETİ YAPILIYOR  

Konuşmasını sürdüren İsmail Ceylan, “Fatih Cami’nin orada çok büyük terbiyesizlikler var, Biz BBP Çorlu ve Alperen ocakları olarak bu konuya da eğildik, oradaki hocaya yapılan darbı biz engelledik. Sabah hoca kalkıp namaza gitmekten korkuyordu. Oradaki kadın ticareti, uyuşturucu ticareti var. Biz her zaman müdahale ettik, etmeye de devam ediyoruz. Polis ekipleri sadece geziyor, ben emniyeti sizin aracılığınızla uyarıyorum. Ne yapılması gerekiyorsa ciddi bir şekilde yapılsın. Fatih Cami’nin önünü özellikle temizleyin orada kadın ticareti yapılıyor. Bu uyarıyı yapıyoruz, orada yapılan kadın ticaretini uyuşturucu ticaretini biran evvel denetlesinler, oradaki sıkıntıyı çözsünler” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırklareli’de fırtına sonrası hasar tespitiÖnceki Haber

Kırklareli’de fırtına sonrası hasar tesp...

İŞÇİLERİ TAŞIYAN SERVİS MİDİBÜSÜ DEVRİLDİ; 25 YARALISonraki Haber

İŞÇİLERİ TAŞIYAN SERVİS MİDİBÜSÜ DEVRİLD...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar