282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.27
EURO34.7636
ALTIN2402.0

İSTİKLAL MARŞI’MIZIN KABULÜNÜN 100. YILI KUTLANDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İSTİKLAL MARŞI’MIZIN KABULÜNÜN 100. YILI KUTLANDI
Abone ol
İstiklal Marşı’mızın kabulünün 100. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Çorlu Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlendi.

Düzenlenen programa Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Murat Tabak, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin, CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş, MHP Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan’ın yanı sıra okul müdürleri, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İstiklal Marşı’ndan sonra düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. 
ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlkokul, Ortaokul ve Ortaöğretim öğrencileri arasında düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. 
RESİM SERGİSİ DÜZENLENDİ
Programın sonunda öğrencilerin İstiklal Marşı’nın kıtalarından esinlenerek hazırladıkları resim sergisi gezildi. Kaymakam Sarılı, öğrencileri tek tek tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM
Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, sergiyi gezdiği sırada basın mensuplarına yaptığı açıklamada “İstiklal Marşı’mızın kabulünün 100. Yılı tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de büyük bir coşkuyla kutlandı. Bu sene diğer yıllardan farklı olarak her kıtayı resimlere döktü. Ben her birini ayrı ayrı tebrik ediyor ve başarılarının devamlarını diliyorum.”dedi.
MİLLETİMİZİN HİSLERİNE TERCÜMAN OLAN BİR MARŞ!
Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt ise yaptığı açıklamada, “Kurtuluş Savaşı mücadelesinde milletimizin hislerine tercüman olan Mehmet Akif Ersoy’u bugün bir kez daha anmış olduk. Çok güzel bir program oldu. Milli Eğitim Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum. İstiklal Marşı şairimizin ifade ettiği gibi, Allah bu topraklarda bir daha İstiklal Marşı yazdıracak savaşlar yaşatmasın. Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da rahmetle anıyorum.”diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“ON KITA BİR VATAN, İLELEBET İSTİKLAL”Önceki Haber

“ON KITA BİR VATAN, İLELEBET İSTİKLAL”

Edirne’den kısa kısa Sonraki Haber

Edirne’den kısa kısa

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar