282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3874
EURO35.0749
ALTIN2326.6

İYİ PARTİ ERGENE'NİN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ PARTİ ERGENE'NİN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU!
Abone ol
İYİ Parti Ergene İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi bugün partililerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.Ergene Belediyesi Ulaş konferans salonunda düzenlenen kongreye İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Ergene CHP İlçe Başkanı Nuh Nuhoğlu, DEVA Ergene İlçe Başkanı İsa Kalaycıoğlu, Ergene Belediye Başkan Vekili Ali Cengiz Yürük, iş insanı Zeki Uzun, iş insanı Bora Küçükçetin de katılım sağladı.  Kongre de divan üyelerinin yeri almasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ardından İstiklal Marşı okundu. Hemen sonra İYİ Parti faaliyet ve kesin hesap dökümü raporları kamuoyuyla paylaşıldı.

"BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIZ"

Olağan genel kurullarına katılan herkese teşekkür eden İYİ Parti Ergene İlçe Başkanı Sadi Ersöz, açılış konuşmasında partilerinin kurulduğu günden beri ilçesi için çalıştıklarını dile getirerek;" Herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. 4 yıl önce halka hizmet etmeye başladık. Partimiz büyüdü ve büyümeye devam edecektir. Sayın Akşener öncülüğünde Türkiye iyi olana kadar çalışmalara devam edeceğiz. Ben ve yönetim kurulu üyeleri, delegelerle tekrar İYİ Parti Ergene İlçe Başlanlığı ve yönetimine talibiz. İYİ Parti'yi birinci parti yapana kadar, omuz omuza verip çok çalışacağız. Saygıarımla."dedi.

"ÇOK ÇALIŞIYORUZ ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

Bir diğer konuşmayı da Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan yaptı. Kaplan bu düzeni yok edeceklerini belirterek:"Kongrelerimiz devam ediyor. Talan, hırsızlık, tek adam rejiminden kurtulmak için hep beraber mücadele ediyor ve çalışıyoruz. Bu arkadaşlar her gün başka karar veriyorlar. Başkanlık sistemi bizlere hiç iyi gelmedi. Kötü yönetiyorlar, liyakatsızlar, ben yaptım oldu diyorlar. Bundan kurtulmak gerek. Hangimiz yargıya, ekonomiye, adalete inaniyoruz. Bir yıldır Türkiye'de ne oldu da her şeyin fiyati katlandı. Ukrayna -Rusya savaşıyor. Bu ülkelerde bu kadar enflasyon yok. Yalancı TUİK enflasyonu az gösteriyor ama bizler gerçekleri biliyoruz. Sebebi açık; liyakatsiz, beceriksiz bir yönetim var.  Mevcut iktidardan, mevcut sistemden kurtulmalıyız. Biz daha kanun teklifi vermedik. Saçma kanun getiriyorlar, vatandaşı ilgilendiren 30 kanun varsa biri ilgilendiriyor. Hep 5'li çeteyi koruyorlar. Peşkeş çekiyorlar. Biz parlamenter sisteme gecireceğiz. Yasama, yürütme, yargının ayrılması gerek. Bu düzeni bozmamız gerekiyor. Bu yüzden çok çalışmalıyız, kendimizi halka anlatmalı  Basına bakıyoruz. İktidar kanadında. Yol yaptık, köprü yaptık daha ne olsun diyorlar. Biz yapılanlara değil soyguna karşıyız.  Bunlar bizim kanımızı emecekler. Mantıksız iş yapıyorlar. Mevcut iktidarı devireceğiz. Hepimizin refahı için bunu yapacağız, iktidar olacağız."dedi. 

Konuşmaların ardından, tek listeyle gidilen seçimde Sadi Ersöz yeniden İYİ Parti Ergene İlçe Başkanlığına seçildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yunanistan’a kaçarken yakalanan 2 FETÖ şüphelisi tutuklandıÖnceki Haber

Yunanistan’a kaçarken yakalanan 2 FETÖ ş...

AK PARTİ ÇORLU TEŞKİLATI'NDAN GÜNDEMİ SARSAN TOPLANTI!Sonraki Haber

AK PARTİ ÇORLU TEŞKİLATI'NDAN GÜNDEMİ S...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar