282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3193
EURO35.1154
ALTIN2295.2

İYİ PARTİ’NİN 25 GENCİ İSTİFA ETTİ!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ PARTİ’NİN 25 GENCİ İSTİFA ETTİ!
Abone ol
İYİ Parti Gençlik Kolları Teşkilatından 25 kişi sosyal medya hesaplarından yaptığı yazılı açıklama ile istifa ettiklerini duyurdu.

İYİ Parti Çorlu Gençlik Kolları, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklama ile yaklaşık 25 genç ile görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu. İYİ Parti Çorlu Gençlik Kollarından yapılan açıklamada “Bildiğiniz üzere İYİ Parti kurulduğu günden beri gençlik kolları neferi olarak her türlü koşulda partimize hizmet ettik. Tüm Türkiye’de en aktif gençlik kollarından biri olmayı başardık. Gençlik kollarımız her gün büyüyerek devam etti ve bu günlere kadar geldi. İlçe kongremizden sonra yönetime gelen başkanlarımızın doğruları da yanlışları da oldu kimseyi kötülemek için bu açıklamayı yapmıyoruz. Bizler elimizden gelen her türlü fedakarlığı yaptığımızı düşünüyoruz. İlçe kongremizden sonra gençlik kollarımızdan hiç bir arkadaşımızın onaylamadığı bir arkadaşımızı yetkileri olmadığı halde başımıza getirmeye çalıştılar. Bu hukuksuz ve etik olmayan davranış üzerine tepkimizi gösterdik ve atama başkan kabul etmediğimizi her yerde dile getirdik. Buna rağmen yönetim kurulundan bazı abilerimiz bu yanlış hareketlere devam ettiler. Bizler için başarısız bir seçim dönemi oldu, bizler elimizden geldiğince sandıkları doldurmaya çalışırken seçim çalışması yapmaya çalışırken, bazı il ve ilçe yöneticilerimiz hiç bir çalışmada yoktu. Bu durum bizleri derinden yaraladı.” denildi.

YAPILAN YANLIŞLARDAN DERS ÇIKARTIRLAR!

Yapılan açıklamanın devamında ise “Parti içi hesaplaşmalardan ve edilen hakaretlerden çok bunaldık. Bu güne kadar yanımızda olan ve partiye hizmet eden herkese teşekkür ederiz. Biz bir aileydik, her zaman birbirimizin yanında olduk, toplu bir şekilde hareket ettik ve yine öyle yapacağız. İYİ Parti Çorlu gençlik kolları olarak 20 genç arkadaşımız ve 5 ilçe üyesi toplam 25 kişi İYİ Parti’den istifa etme kararı aldık. Yapılan yanlışlara ortak olmayacağız. Partinin içine sızmış eski Büyük Birlik Partili ve eski AK Partililerle yol yürümeyeceğiz. Bizim ayrılışımız umarım birilerinin aklını başına getirir ve yapılan yanlışlardan ders çıkartırlar.” denildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİLER!Önceki Haber

SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİLER!

ÇORLU’YU SARI-KIRMIZI COŞKUSU SARDI!Sonraki Haber

ÇORLU’YU SARI-KIRMIZI COŞKUSU SARDI!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar