282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.4022
EURO34.8806
ALTIN2432.7

KADİR ALBAYRAK’TAN SÖZÜNÜN ARKASINDA DURMASINI İSTİYORUZ!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KADİR ALBAYRAK’TAN SÖZÜNÜN ARKASINDA DURMASINI İSTİYORUZ!
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak’ın verdiği sözleri yerine getirmemesi sebebi ile S.S. 21 Anıl Marmaracık Minibüs Kooperatifi üyelerince Ergene’de eylem yapıldı.

S.S. 21 Anıl Marmaracık Minibüs Kooperatifi üyelerince Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi önünde başlayan eylem Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in araya girmesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve UKOME’nin konuyu yeniden değerlendirmesi ile tatlıya bağlanarak sonlandırılmıştı. Daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak’ın verdiği sözleri yerine getirmemesi sebebi ile S.S. 21 Anıl Marmaracık Minibüs Kooperatifi Başkanı Ali Karahan ve minibüsçüler, Yeşiltepe Mahallesinde bulunan otobüs bekleme alanında 1 ve 2 No’lu hatta çalışan TEKULAŞ’a ait otobüslerin çıkışına izin vermeyerek eylem gerçekleştirdi. Konu ile ilgili Gazetemiz DEVRİM Muhabiri Tutku Akbaş’a açıklamalarda bulunan S.S. 21 Anıl Marmaracık Minibüs Kooperatifi Başkanı Ali Karahan, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi karar aldı. 24 Aralık’a kadar 1 ve 2 No’lu şehiriçi taşıma yapacak ve sonlandıracağız. Ondan sonra da taşıma hizmetini siz vereceksiniz dediler ama almış oldukları kararın arkasında durmadılar. Bugün ayın 25’i, biz de buradayız belediye arabaları da burada. Bu karar da Çorlu, Ergene ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin imzaları var. Bu imzayı atanlar bunun arkasında durmadı. Şu anda belediye araçları burada ve biz bu araçların çıkışına izin vermiyoruz. Hizmeti de biz veriyoruz. Çıkan kararlar da elimizde ve hala araçlar çalışıyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak’tan sözünün arkasında durmasını istiyoruz. Biz mahkeme kararı götürüyor ve onu tanımıyor. UKOME kararı çıkartıyor, kendi attığı imzanın arkasında durmuyor. Şu an belediye arabaları çalışıyor ama biz izin vermiyoruz çıkışlarına. Bizim kooperatifimize bağlı araçlarımız taşımacılığı yapıyor.”dedi.

ÜCRETSİZ TAŞIMACILIK YAPTILAR

Yapılan eylemde minibüsçüler, vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına otobüs bekleme alanına gelen yolculardan ücret almayacak gidecekleri yerlere götürdü.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cem’in başından tüfekle vurulmuş cesedi bulundu; babası gözaltındaÖnceki Haber

Cem’in başından tüfekle vurulmuş cesedi...

OPTİMED ÇORLU’DA HİZMETE GİRDİSonraki Haber

OPTİMED ÇORLU’DA HİZMETE GİRDİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar