282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3282
EURO35.0838
ALTIN2297.4

KAPLAN, MECLİS ARAŞTIRMASI İSTEDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KAPLAN, MECLİS ARAŞTIRMASI İSTEDİ
Abone ol
Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan geçtiğimiz günlerde yaşanan İzmir depreminin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na binaların deprem yönetmeliğine uygun olup olmadığını kontrol etmeleri ve gerekli tedbirlerin alınması amacıyla Meclis Araştırması yapılmasını istedi .

Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan geçtiğimiz günlerde yaşanan İzmir depreminin ardından  Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na binaların deprem yönetmeliğine uygun olup olmadığını kontrol etmeleri ve gerekli tedbirlerin alınması amacıyla Meclis Araştırması yapılmasını istedi . Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan yazdığı dilekçe deolası depremde Ege denizine kıyısı olan şehirlerin etkileneceğini dile getirmiştir. 

          “TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA

  30 Ekim 2020 tarihinde İzmir’de meydana gelen deprem ile bir kez daha ülkemizin ne kadar hazırlıksız olduğu konusu acı kayıplarımızla gündeme gelmiştir.

Ülkemizin aktif deprem kuşağında olduğu bilim insanları tarafından söylenmektedir. Geçmişte birçok depremin olduğu ülkemizde gelecekte de depremlerin devam edeceği, gerekli önlemler alınmazsa çok sayıda can ve mal kaybına uğranabileceği yine uzmanlar tarafından dile getirilmektedir.

Marmara Denizi’ne kıyısı olan tüm şehirler; İstanbul, Balıkesir, Yalova, Bursa, Kocaeli, Çanakkale ve Tekirdağ’ın,olası bir depremde ağır bir şekilde etkileneceği uzmanlar tarafından dile getirilmektedir.

Bu nedenle bundan sonrayaşanabilecek depremlerle ilgili olarak gerekli önlemlerin ivedilikle alınması, binaların deprem yönetmeliğine uygun yapılıp yapılmadığının kontrol edilmesi, bugüne kadar yaşanan aksaklıkların, eksikliklerin giderilmesi ve gerekli tedbirlerin alınması amacıyla Anayasa’nın 98. ve TBMM İçtüzüğü’nün 104. ve 105. Maddeleri gereğince Meclis Araştırması açılması hususunu arz ve teklif ederiz.”

 

 

 

 

                                                                                                          Enez KAPLAN

                                                                                                     Tekirdağ Milletvekili


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edirne’de polisten maske kullanan sürücü ve yolculara teşekkürÖnceki Haber

Edirne’de polisten maske kullanan sürücü...

TREPAŞ, KTSO Üyeleri’ne Elektriği İndirimli VerecekSonraki Haber

TREPAŞ, KTSO Üyeleri’ne Elektriği İndiri...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar