282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Kazada ölen 6 aylık evli çift, gelin ve damatlıkla uğurlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kazada ölen 6 aylık evli çift, gelin ve damatlıkla uğurlandı
Abone ol
Kazada ölen 6 aylık evli çift, gelin ve damatlıkla uğurlandı

 KIRKLARELİ’nin Vize ilçesinde TIR’la çarpışan otomobilde hayatını kaybeden 6 aylık evli Mert (29) ve Melek Kadayıfçı (29) çifti, kentte  düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlandı. Tabutlarının üzerlerine gelin ve damat elbisesi konulan çiftin aile ve yakınları törende gözyaşlarına hakim olamadı.
Kaza, Vize ilçesine bağlı Sergen köyü yakınlarında dün meydana geldi. Mert Kadayıfçı’nın kullandığı 39 TM 465 plakalı otomobil ile B.U. yönetimindeki 34 NK 3624 plakalı TIR çarpıştı. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, otomobildeki Vize Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Erdoğan Çanakçı, İlçe Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nde sosyolog olarak görev yapan Melek Kadayıfçı ile eşi Mert Kadayıfçı’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Çanakçı ile çiftin cenazesi, Vize Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. TIR sürücüsü B.U., gözaltına alındı.
GÖZYAŞLARI SEL OLDU
6 ay önce evlenen Mert ve Melek Kadayıfçı çifti için bugün Kırklareli Hızır Bey Camisi’nde  ikindi namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Törende Melek Kadayıfçı’nın tabutunun üzerine gelinlik, Mert Kadayıfçı’nın tabutunun üzerine ise damatlık konuldu. Cenaze törenine çiftin ailesi ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda Kırklarelili katıldı. Törende çifti tanıyanlar gözyaşlarına hakim olamadı. Mert Kadayıfçı’nın annesi Semra Kadayıfçı oğlunun damatlık konulan tabutuna kapanarak dakikalarca gözyaşı döktü.
Kılınan cenaze namazından sonra çiftin naaşları alınıp cenaze aracına konuldu. Melek Kadayıfçı’nın annesi Huri Pehlivan, kızını kendisinin taşımak istediğini belirterek tabuta el verdi. Hüzünlü dakikaların ardından çiftin naaşları Kırklareli Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Kazada hayatını kaybeden Vize Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Erdoğan Çanakçı ise Pınarhisar ilçesinde toprağa verildi. (DHA)

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Keşan’da 30 litre etil alkol ele geçirildiÖnceki Haber

Keşan’da 30 litre etil alkol ele geçiril...

Evin bahçesinden pulluk çalan 2 şüpheli tutuklandıSonraki Haber

Evin bahçesinden pulluk çalan 2 şüpheli...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar